PUBG Mobile, Burak Özçivit işbirliğini duyurdu

Ersin Kılıç 17.12.2021 - 16:06
PUBG Mobile tarafından yapılan açıklamaya göre Burak Özçivit ile yapılan işbirliği global olarak oyunculara sunulan bir içeriğe dönüşecek.

Dönem dönem çeşitli büyük işbirlikleri ile karşımıza çıkan PUBG MOBILE için yeni bir duyuru daha yapıldı ve Burak Özçivit ile işbirliğine gidildiği açıklandı. Son olarak Riot Games imzasını taşıyan Arcane ile oyun içi tarafında oldukça farklı bir işleyişe imza atan firma, bu yeni işbirliğinin de global olarak sunulacağının altını çizdi. Yapılan açıklama ve işbirliğine dair detaylar şu şekilde;

PUBG Mobile, Burak Özçivit işbirliğini duyurdu

PUBG Mobile, Burak Özçivit işbirliğini duyurdu

Türkiye kültürünü ve içeriklerini keşfetme ve gösterme kararlılığının bir parçası olarak PUBG MOBILE, Kuruluş Osman dizisinde Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin hayatını canlandıran ve uluslararası alanda da sevilen Burak Özçivit ile işbirliğini duyurdu.

19 Aralık’ta başlayacak bu özel işbirliği ile Burak Özçivit’in ses paketi, özel kostümler ve silahların yanı sıra, PUBG MOBILE oyuncu araştırmalarında Türk ruhunu en çok temsil ettiği görülen kılıç ve kurt gibi kültürel eşyalar da oyuna dahil edilecek.

PUBG MOBILE, Türk kültürünü dünyaya tanıtmaya kararlı

Türkiye kültürünü tanıtmaya ve Türk oyuncularının yanında olmaya kararlı olan PUBG MOBILE, önümüzdeki günlerde sürpriz yeni içerikler ile oyuncularla buluşmaya devam edecek. Ayrıntıları çok yakında açıklanacak büyük marka iş birlikleriyle PUBG MOBILE oyuncuları, yepyeni deneyimler ve dinamiklerle buluşacak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2021 18:59
Burak özçivit in parası bitmiş galiba :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Mobile, Burak Özçivit işbirliğini duyurdu
İlginizi Çekebilir