PUBG MOBILE deprem için 3.7 milyon TL bağışladı

Ersin Kılıç 10.02.2023 - 15:19
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok oynanan yapımlardan biri olan PUBG MOBILE ekibi deprem sebebi ile 3.7 milyon TL bağışta bulundu.

Ülkemizin güneydoğu bölgesinde meydana gelen iki büyük depremin şokunu hala ilk gün gibi yaşıyoruz. Bu olay uzun süre hafızalarımızdan şüphesiz silinmeyecek. Bir taraftan daha büyükleri için gerekli önlemlerin alınmasını umut ederken diğer taraftan da insanların yaşadığı zorluklar sebebiyle tek yürek olmaya çalışıyoruz. Tabi bu büyük yaraların daha hızlı sarılması için birlik ve yapılan bağışların yeri oldukça önemli.

PUBG MOBILE'dan deprem için 3.7 milyon TL bağış

Daha önce yaptığımız haberlerde oyun sektöründen de yapılan bazı bağışlara yer vermiştik. CD Media ve Crytek gibi firmalar bağış yaptıklarını açıklamışlardı. Bu büyük felaketin ardından oyun sektöründeki en büyük bağışlardan birisi de PUBG MOBILE ekibinden geldi. Yapılan açıklamaya göre PUBG MOBILE, yaşanan deprem felaketi nedeniyle AFAD ve AHBAP derneği aracılığı ile 3.7 milyon TL bağışta bulundu. Yapılan açıklama şu şekilde;

"Ülkemizin birçok ilinde meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketinde yaşamları olumsuz etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak için 3.7 milyon TL tutarında bağış yapacağız. Afet bölgesindeki depremzedelerin kurtarılması, barınma, giyecek ve gıda temel ihtiyaçların karşılanması için desteğimizi AFAD ve AHBAP derneği aracılığı ile gerçekleştireceğiz. 

Bu zor günlerde güçlüklerin üstesinden ancak toplumsal dayanışmayla gelebiliriz. Yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Hepimize tekrar geçmiş olsun Türkiye"

PUBG Mobile dışında ayrıca PUBG: Battlegrounds hesabından da bir bağış yapıldığı açıklandı. krafton Türkiye ise AHBAP derneğine 100bin dolar bağışlanacağını duyurdu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2023 13:30
depremde taziye mesajı bile yayınlamayan netflixe para kazandırmayın
starbuckstan alışveriş yapmayın.spotify'ı saymıyorum bile ülkesi kuran yakıyordu zaten
taziye mesajı göndermeleri mucize olurdu.bu firmalar toplum hafızasında kalsın
tek bir kuruş dahi kazandırmayın bunlara.
MK Okuru
MK Okuru 14.02.2023 10:14
Gidin işinize. Size ne insanların parasından, yaptığı bağıştan? Eminim sen tek kuruş yardım ve bağış yapmamışsındır, gelip burda ayak yapıyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG MOBILE deprem için 3.7 milyon TL bağışladı
İlginizi Çekebilir