PUBG Mobile PC indirme nasıl yapılır? (90FPS Emulator ayarları)

Alparslan Gürlek 5.04.2021 - 11:36
PUBG Mobile PC indirme nasıl yapılır? GameLoop emulator ayarları ve kurulumu ile kasma sorunu olmadan 60FPS nasıl oynanır? Anlattık.

Son yılların en popüler battle royale oyunlarından gibi olan PUBG Mobile bilgisayara nasıl yüklenir? Sizler için bu yazımızda PUBG Mobile PC indirme işlemini detaylarıyla anlatıyoruz. Ayrıca gösterdiğimiz emulator ayarları sayesinde oyunu 90 FPS'e kadar yüksek kare hızlarıyla oynayabileceksiniz. Birçok farklı emulator ile oynanabilse de sizler için en doğru emulator yazılımının hangisi olduğunu da göstereceğiz. Gelin en hızlı ve en sorunsuz şekilde bu oyun bilgisayara nasıl yüklenir? Birlikte bakalım.

İçindekiler:

PUBG Mobile nedir?

PUBG Mobile Tencent tarafından karşımıza çıkartılan, bilgisayar oyunu PUBG'nin mobil sürümüdür. Tamamen oynaması ücretsiz oluşuyla ve özellikle de oyunun bilgisayardaki başarısıyla büyük ilgi görmüştür. Bilgisayarda emulator yazılımları sayesinde telefonların kısıtlamalarından kurtularak oynamak da mümkündür. Yazının geri kalanında da bahsedeceğimiz gibi oyunu bilgisayara yüklemek oldukça kolay.

Peki emulator nedir? Ne işe yarar?

Emulator yazılımları, ilk etapta o platform için yayınlanmamış oyun ve uygulamaları, söz konusu platformda kullanmayı sağlar. Örnek vermek gerekirse daha önce de PlayStation 3 oyunlarını bilgisayarda oynamak için bu tür yazılımlar kullanılıyordu. Mobil oyunların gelişmesi ve hayran kitlesinin ciddi sayılara ulaşmasıyla birlikte oyunlar için programlanmış birçok farklı emulator da ortaya çıktı. PUBG Mobile için bile birden çok emulator yazılımı bulunurken bu yazıda size bahsettiğimiz Gameloop şu anda aralarında en iyi çalışanı. PUBG Mobile PC indirme işlemini yapıyorsanız Gameloop'u seçmenizde fayda var.

Bunun dışında emulator yazılımları instagram, messenger gibi uygulamaları da bilgisayarlarınıza taşıyordu. Ancak daha sonra hepsinin Windows bünyesine uygulama olarak eklenmesi bu yazılımların popülerliğine büyük darbe vurdu diyebiliriz. Temelde emulator yazılımları bu şekilde, platformlar arası geçişi sağlıyor.

PUBG Mobile PC indirme işlemi nasıl yapılır?

Bildiğiniz üzere PUBG'nin emulator yazılımlarıyla bilgisayarda da mobil sürümünü oynamanız mümkün. Bunun için birçok farklı yazılım hizmetinize sunulsa da performans olarak en öne çıkanlardan biri olarak karşımıza Gameloop çıkıyor. Gameloop üzerinden bilgisayara PUBG mobil sürümünü yüklemek için yapmanız gerekenlerden bahsedelim. Aynı zamanda yazının ilerleyen bölümlerinde emulator ayarları yaparak oyundaki kare hızınızı nasıl artıracağınızı da göstereceğiz.

PUBG Mobile emulator nasıl indirilir? - Gameloop Emulator

Video oyunları endüstrisi devlerinden Tencent'in imzasını taşıyan Gameloop sayesinde en hızlı ve akıcı şekilde bilgisayarınıza mobil oyunları yükleyebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip edin.

  • Gameloop PUBG Mobile indirme sayfasını açın. (Buraya tıklayabilirsiniz.)
  • Sarı renkteki indir butonuna tıklayın.
  • İndirdiğiniz dosyayı bilgisayarınızda çalıştırın.

PUBG Mobile PC indirme

Sizi yönlendirmiş olduğumuz bağlantıdan indirdiğiniz emulator, açıldığı anda PUBG Mobile'ı bilgisayarınıza indirmeye başlayacak. Bu indirme işleminin süresi internet hızınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Emulator içerisinden indirme ilerlemenizi takip edebilirsiniz. Ayrıca oyunu bir yandan indirirken diğer yandan gelin emulator ayarlarını yapalım.

PUBG Mobile PC indirme - Emulator ayarları

Gameloop yazılımı oyuna girmeden önce bazı seçenekleri ayarlamanıza olanak sağlıyor. PUBG Mobile PC indirme işleminin ardından yapacağınız bu ayarlar oyununuzdaki kasma sorunlarını ortadan kaldıracak. Böylece en akıcı şekilde PUBGM deneyimini yaşayabileceksiniz.

İşte PUBG Mobile emulator ayarları için takip etmeniz gereken adımlar:

  • Gameloop'u açın
  • Ekranın en sağ üstünde bulunan alt alta üç çizgi sembolüne tıklayın.
  • Açılan küçük listeden "Ayar" kısmını seçin.
  • Sol taraftaki sekmelerden "Motor" yazısına tıklayın.
  • "İşleme" yazısının altındaki "DirectX+" seçeneğini işaretleyin.
  • "Düzgünleştir" ayarını "Ultra" yapın.
  • "Hafıza" ve "İşlemci" bölümleri otomatik olarak kalsın.
  • "Çözünürlük" ayarını monitörünüzün ekran çözünürlüğüne ayarlayın.
  • "DPI" için 160 değerini seçmenizi tavsiye ediyoruz.
  • "Kaydet" butonuna basarak ayarlar penceresini kapatın.

PUBG Mobile bilgisayara yükleme emulator ayarları

Ayarlar sayfası yukarıdaki görseldeki gibi olmalı.

Oyunu bilgisayarda hızlı şekilde çalıştırmak için yapmanız gereken ayarlar bunlardı. Ayrıca bir takım oyun ayarları yaparak oyunu 90 FPS'e çıkartmanız da mümkün. Oyun ayarları için de aşağıdaki adımları takip edin.

  • "Ayar" sayfasından sol tarafta yer alan "Oyun" sekmesine geçin.
  • Oyun çözünürlüğü kısmını "HD 1080P" olarak seçin.
  • "Görüntü Kalitesi" ayarını "Akıcı" olarak değiştirin.
  • "FPS" kısmını da "90" olarak işaretleyin.

PUBG Mobile PC indirme kasma sorunu çözümü

Bütün bu ayarları yaptığınız taktirde PUBG Mobile PC indirme işlemini başarıyla bitirmiş, emulator ayarlarını da doğru olarak yapmışsınız demektir. Oyununuzun 90 FPS akıcı şekilde kasma sorunu olmadan çalışması gerekiyor. Eğer bu yazı sizin için faydalı olduysa bunu yorumlarda belirtmeyi unutmayın. Daha fazla içerik için de bizi takip etmeye devam edin!

 

 

 

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2021 12:22
merhaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.09.2021 23:21
Merhaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2021 14:48
Sen sus yi bana ver
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 16:09
Bana ver oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 20:55
Sastsana oyunu bana
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG Mobile PC indirme nasıl yapılır? (90FPS Emulator ayarları)
İlginizi Çekebilir