PUBG: New State ön kayıtları 5 milyonu geçti

Ersin Kılıç 7.03.2021 - 12:22
Krafton yaptığı açıklama ile geçtiğimiz günlerde duyurulan PUBG: New State ön kayıtlarının beş milyon oyuncuyu geride bıraktığını duyurdu.

Duyurusu üzerinden henüz iki haftalık bir süreç geçen PUBG: New State ön kayıtlarının bu kısa sürede beş milyon oyuncuyu geride bıraktığı açıklandı. Krafton yaptığı açıklama ile oyuncu sayısından memnun olduklarını dile getirdikleri gibi PUBG: New State için bir alfa test süreci yapılacağını da duyurdu.

PUBG: New State oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı

Mobil deneyim için optimize edilmiş PUBG: NEW STATE, eksiksiz battle royale deneyimini doğrudan oyunculara sunacak. Orijinal PUBG oyunu ile popüler hale getirilen en iyi silah oyunu deneyimini kullanarak ve benimseyerek oyuncular, öğrenmesi kolay ancak ustalaşması zor olan aynı savaş deneyimini görebilecekler. Ayrıca son teknoloji Global Illumination rendering teknolojisi sayesinde oyun, mobil oyunların sınırlarını zorlayan grafiklere sahiptir. Böylelikle oyuncular kendilerini gerçekçi ve yoğun, ancak daha da önemlisi istikrarlı ve pürüzsüz bir savaş alanı deneyiminde bulabilirler.

PUBG: NEW STATE, hayranların sevdiği orijinal deneyimini de eklemenin yanı sıra, türü geliştiren birkaç yepyeni özellik daha ekliyor. Yeni oyun içi silah özelleştirme özelliği ile oyuncular, özelleştirme kitleri alarak çeşitli silahları kendileri yapabilirler. Bu kitler silahları, performans iyileştirmeleri, ateş modu seçimi ve el bombası fırlatıcı eklentileri gibi çeşitli şekillerde geliştirecekler. Oyuncular ayrıca bunların yanı sıra yuvarlanma, dronlar ve fütüristik bir balistik kalkan dahil olmak üzere çeşitli yeni özelliklerin de tadını çıkarabilirler. Son olarak oyuncular yola koyulabilecek ve çeşitli yeni araçlarla devasa 8x8 açık dünyaları keşfedebilecekler. 

PUBG: New State ön kayıtları 5 milyonu geçti

PUBG: NEW STATE, 2051'e yakın bir gelecekte geçiyor ve orijinal oyun üzerinden de yıllar geçti. Bu ortamda oyuncular, evrenin nasıl geliştiğini keşfetme fırsatına sahip olacakları TROI adında yepyeni bir savaş alanına girecekler. Oyuncular, kendilerine has özellikleri olan çeşitli bölgelerle dolu, rekabete hükmetmek için yeni yollar ve stratejiler bulmalarına yardımcı olacak etkileşimli nesneler içeren benzersiz bir ortamı keşfedebilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG: New State ön kayıtları 5 milyonu geçti
İlginizi Çekebilir