PUBG'nin konsol sürümü o kadar zamana rağmen bir türlü düzelmedi

Furkan Güler 16.05.2018 - 11:31
Oyunun sıkıntıları hala düzeltilemedi.

2017 yılında Battle Royale türünü milyonlarca oyuncuya yayan Playerunknown's Battlegrounds, PC platformunun yanında Xbox One ve mobil platform için de çıktı. Ancak konsol tarafında sadece Xbox One tarafına erken erişim şeklinde çıkan başarılı yapımın sıkıntıları hala sona ermedi. Oyunculardan gelen geri dönüşe göre özellikle oyunun Miramar isimli çöl haritasını konsolda düzgün bir şekilde oynamak neredeyse imkansız. Ortaya çıkan hataların yanı sıra devamlı olarak oyuncuların başına gelen FPS düşmeleri, oyuncuları çileden çıkarttı.

PUBG'nin Xbox One sürümü bir türlü düzeltilemedi

Fakat bu gibi FPS düşme sorunlarının sadece Xbox One S ve Xbox One'ın düz modelinde yaşandığını belirtelim. Yani Xbox One X'in güçlü donanımı, bu tarz sorunların önüne geçebiliyor. Fakat PUBG Corp. geliştiricileri, bu durum üzerinde çalışacaklarını belirtiyorlar. PC tarafında bu tarz optimizasyon sorunlarını geride bırakan geliştiriciler, muhtemelen aynı çabayı oyunun konsol sürümü için de göstereceklerdir.

Diğer bir yandan oyunu PlayStation 4 ve Nintendo Switch'e ne zaman çıkacağı belli değil. Tahminler ise seneye oyunun PlayStation 4'e çıkacağını düşünüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2018 12:06
Exc özürlü konsolu hiç sevmem ama yapımcının suçu bence. Konsolda suç yok, oyun da yok ama suç da yok..
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2018 21:18
Optimizasyom özürlüsü bir durumdan nasıl bağladın anlamış değilim...
Kalan Karakter: 300 Gönder
PUBG'nin Xbox One sürümü yerlerde sürünmeye devam ediyor
İlginizi Çekebilir