Pubg'nin yeni haritası Sanhok test sunucularına geri dönüyor

Ahmet Özçilingir 8.05.2018 - 14:14
Test aşamasına bu sefer herkes katılabilecek

Playerunknown's Battlegrounds'a yeni haritalar ve içerikler geleceği daha önceden duyurulmuştu. Yapımcı firma Bluehole Studio yeni harita Savage'ın adını değiştirerek yeniden test aşamasına açıyor

Playerunknown's Battlegrounds'a daha büyük haritalar yolda

Pubg'nin yeni haritası yeniden test aşamasında

Geçtiğimiz haftalarda ikinci test aşamasına giren, Playerunknown's Battlegrounds'un yeni haritası Savage'a sadece beta kod sahibi olan oyuncular erişebiliyordu. Önümüzdeki cuma günü Savage haritası yeniden test aşamasına girecek. Adı Sanhok olarak değişecek haritaya, bu sefer tüm Pubg oyuncuları erişebilecek. 11 Mayısta başlayacak Test süreci 14 Mayıs'ta son bulacak. Yani, yeni haritayı test etmek için sadece üç günümüz var. Playerunknown's Battlegrounds'un diğer haritalarına oranla daha küçük olan Sanhok haritası, ormanlarla ve nehirlerle sarılı olacak ve bu nehirlerde bot kullanmak da mümkün olacak. Adayı bölen bu nehirlerin üzerinde kullanacağımız botlarla bölge değiştirmek de nispeten kolay olacak. Yeni harita Sanhok'da hava şartları da değişebilecek. Herhangi bir sorunla karşılaşmak istemeyen Bluehole Games, yeni haritayı tüm oyunculara açık bir şekilde test ederek, aldığı geri dönüşlere göre haritada düzenlemeler yapmayı planlıyor.

Pubg'nin yeni haritası Sanhok test sunucularına geliyor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 23:35
bu oyuna tavsiye üzerine yeni başladım,ancak hayatımda bu kadar eksikleri ve hataları dolu bir oyun görmedim,zannedersem adamlar güzel bir format bulmuş ve saçma dinamikler ve oynanışla millete itelemiş bu oyunu başka bir açıklaması olamaz..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pubg'nin yeni haritası Sanhok test sunucularına geliyor
İlginizi Çekebilir