PureVPN ile 3 gün boyunca sansürsüz internet

Furkan Sakoğlu 6.04.2015 - 16:55
Hazır Twitter ve Youtube yasaklanmışken ilaç gibi gelecek
PureVPN, çeşitli oyunlara ve servislere kısıtlama veya erişim engeli olmaksızın kesintisiz ve yüksek hızlı erişim hizmeti sunmaya devam ediyor.
 
Servise şuradan kayıt olan kullanıcılar, özgür internetin avantajlarından 3 gün boyunca ücretsiz yararlanabilecekler. 3 gün sonrasında PureVPN kullanmaya devam etmek isteyenler ise OZGURINTERNET kupon kodunu girdiklerinde %20 indirim hakkı kazanacaklar.
 
Dünyanın dört bir yanında 100’den fazla ülkede kullanıcılara farklı lokasyonlar üzerinden internet bağlantısı sağlayan PureVPN, Türkiye’de erişim engeli bulunan web sitelerine ve oyunlara giriş imkanı tanıyor.

PureVPN ile 3 gün boyunca sansürsüz internet
 
Gün itibariyle Anadolu Ajansı, Erişim Sağlayıcıları Birliği’nin Twitter ile YouTube'a erişimin, mahkeme kararı doğrultusunda engellendiğini bildirdiğini duyurmasının ardından özgür internete erişim yöntemleri bir kez daha gündeme geldi. Internette sınırlar olmadan gezinmek dendiğinde kullanıcılarının aklına gelen ilk hizmet ise hiç kuşkusuz VPN.
 
Konuyla ilgili PureVPN Ülke Müdürü Emir Cerrahoğlu, “PureVPN olarak, her bireyin interneti özgürce kullanabilmesini ve kendini korkmadan ifade edebilmesini istiyoruz. Ancak insanların bu hakkı engellendiği zaman da onların yanında olmak bizim görevimiz. VPN'in sansür dışında da pek çok kullanım alanı mevcut ancak ülkemizde ne yazık ki sansürlerden sıra onlara gelemedi.“ şeklinde konuştu.
 
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
PureVPN ile 3 gün boyunca sansürsüz internet
İlginizi Çekebilir