Bethesda ve id'nin popüler çevrimiçi FPS oyununa güncelleme geliyor

Mehmet Atilla Turan 12.12.2017 - 19:45
Başka bir karakter, başka bir hikaye.

id Software ve Bethesda'nın iş birliği ile beraber çıkarılan Quake Champions, 14 Aralık'ta büyük bir güncelleme ile yeni bir oyuna dönüşecek. Güncelleme ile beraber yılbaşı moduna girecek oyun, yeni oyun modları, yeni 1v1 haritası, liderlik tablosu ve en önemlisi yeni bir karakter sunacak. Karakter ise daha önce Quake III'te bulunan Keel, Quake Champions'ta yerinin alacak.

Her oyunda da olduğu gibi Quake Champions için yılbaşı güncellemesi olacak

Yılbaşı havasına girecek olan Quake Champions'un aynı zamanda kozmetik anlamda da değişmesi bekleniyor. Silahlar ve karakter dizaynları birazcık keyiflenecek, fakat en azından silüetlerini sorunsuz bir şekilde tutacak. Bu sayede hangi karakter olduğunu uzaktan da anlayabileceksiniz. Bethesda ise yeni gelecek karakter olan Keel adına bir fragman yayınlamış bulunmakta.

Bunla beraber kalmayıp, oyun içinde değişiklikler yapabileceğimiz güncelleme, 14 Aralık'ta yayınlanacak. Keel ise diğer karakterler gibi kendine ait bir özelliğe sahip olacak. Bu özellik ise yüksek bir miktarda hasar veren el bombası olacak. Keel karakteri oyunu tam sürüm almışlar için baştan var olacak, fakat sahip olmayanlar ise Quake: Champions'ın Platinum versiyonunu alarak Keel'e ulaşabilirler.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2017 21:04
Sarge, Xearo, Patriot, Q3DM17, Grenade launcher, BFG, Plasmagun skin gelsin, bir de gesture eklenirse tadından yenmez. Müzikler de biraz zayıf şu an, daha hardcore olması lazım. Şu an Q3 Tadına yakın bir oyun, eksikleri tamamlandığında düzgün satış politikası ile sağlam bir kitleye ulaşır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2017 20:24
AA kell la bu :) Quake 3 deki emmi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quake Champions için yılbaşı güncellemesi yolda
İlginizi Çekebilir