Quake Champions'ın yeni karakteri Slash'ın tanıtım videosu yayımlandı

Furkan Sakoğlu 6.04.2017 - 10:21
Lucio'ya selam olsun
id Software'in efsanevi FPS'i Quake, uzun yıllardır sessizliğini koruyordu. Geçtiğimiz E3 fuarında sürpriz bir şekilde tanıtılan Quake Champions'dan bugün yeni bir fragman yayımlandı. 120 Hz'de ve FPS kilidi olmadan çalışacak oyun özlediğimiz eski hız Quake oynanışını geri getirecek. Arena Shooter türünde bir oynanış sunacak olan oyun, özel kahramanlar ve kahramanların kendine özel yetenekleri ile Overwatch, Paladins benzeri bir tecrübe sunacak. Klasik Quake markası adı altında oldukça yüksek bir potansiyel taşıyan yapım, 2017'nin son aylarında PC platformuna özel olarak hazırlanıyor.

Bugün ise Bethesda, Quake Champions'ın kahramanlarından Slash'ı bizlere tanıtan yeni bir video yayımladı. Patenleri yardımı ile harita üzerinde hızlıca hareket edebilen Slash, bizlere Overwatch'daki Lucio'yu da anımsattı. Oldukça hızlı bir oynanış sunacak gibi gözüken Slash, Quake Champions'ın favori karakterlerinden biri olacak gibi gözüküyor.

İşte Slash'ın tanıtım videosu:

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
rapper256
rapper256 6.04.2017 22:22
O değil de Quake Live çok hızlıydı. Ve "120 Hz'de ve FPS kilidi olmadan çalışacak oyun özlediğimiz eski hız Quake oynanışını geri getirecek." cümlesi bana "Oyunlarda hızlı karar vermeye zorlanmamız beynimizin bu duruma ayak uydurmaya çalışırken dengesinin karışmasından dolayı kişide konsantrasyon bozukluğuna sebep oluyor." olayını aklıma getirdi ve sonra da Warhammer Online'da skill kullanmadan önce iki tarafın da iki saat hangi skill'i kullanacağını düşündüğünü hayal edince dedim ki "Aman aman kalsın, bir oyun böyle hiç eğlenceli olmazdı." :P
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2017 20:54
Slash Lucio'yu anımsatamaz , Lucio Slash'ı anımsatabilir. Umarım Cs ve OW kitlesi Quake Champions'a gelmez. Yoksa TD rankta yeni bir toxinoob dönemi başlar. Neyse ki herkes tek mod aktif olacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2017 13:50
orbb gelsin artık ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Quake Champions'ın yeni karakteri Slash'ın tanıtım videosu yayımlandı
İlginizi Çekebilir