QuakeCon 2021 ilk gün hangi yapılan tüm duyurular

Ersin Kılıç 20.08.2021 - 19:06
QuakeCon 2021 başlaması ile birlikte yeni duyurular da gelmeye başladı. Peki etkinliğin ilk gününde hangi duyurulara imza atıldı?

QuakeCon 2021 etkinliğinin başlaması ile birlikte firma daha önce yayınladığı takvimin yanı sıra sürpriz duyurulara da imza attı. Nitekim akşam saatlerinde Quake yeniden yapımı ve Skyrim yeni nesil güncellemesi ile ilgili haberleri sizlerle paylaşmıştık. Tabi bu duyuruların yanı sıra mevcut oyunlar için de yeni bilgiler yayınlandı. Aşağıdan firmanın etkinliğin ilk gününde gelen tüm bu duyuruları ile ilgili yayınladığı bilgilere göz atabilirsiniz.

QuakeCon 2021 etkinliğinde neler duyuruldu?

QUAKE 

Karanlık fantastik birinci şahıs nişancı oyununun çıkışının 25. yılını kutlamak için orijinal Quake®'in geliştirilmiş sürümü şimdi PC, Xbox One, Xbox Game Pass (PC ve konsol için), PS4, Nintendo Switch ve geriye dönük uyumlulukla Xbox Series X|S ile PlayStation 5 için alınabilir. 120 FPS'de 4K kalitesi sunan geliştirilmiş Xbox Series X|S ve PS5 sürümleri ücretsiz bir yükseltme olarak yakında çıkacak. 

Kutlamanın bir parçası olarak Quake II ve Quake III: Arena da şimdi orijinal biçimlerinde PC için Xbox Game Pass'te. 

  • Geliştirilmiş Orijinal Quake: Orijinal Quake'in özgün, güncellenmiş ve görsel olarak geliştirilmiş sürümünü deneyimleyin. 4K'ya kadar çözünürlükler ve geniş ekran çözünürlük desteği, geliştirilmiş modelleme, dinamik ve renkli ışıklandırma, anti-aliasing, alan derinliği ve Trent Reznor tarafından hazırlanmış orijinal oyun müzikleri ve oyun ana müziğinin tadını çıkarın. 
  • Çevrimiçi, Platformlar Arası, Yerel Çok Oyunculu ve İşbirliğine Dayalı: 4 oyunculu çevrimiçi veya yerel bölünmüş ekranlı iş birliği modunda oynayın ya da 8 oyuncu (çevrimiçi) veya 4 oyuncu (yerel bölünmüş ekran) destekleyen saf, klasik tarzdaki maçlarda mücadele edin. Tüm platformlar arası oynanış desteği ve çevrimiçi eşleştirme için adanmış sunucu desteği içerir. 
  • Orijinal ve Yeni Genişletmeler Dahil: Quake, iki orijinal genişletme paketi; “The Scourge of Armagon” ve “Dissolution of Eternity”ye ek olarak ödüllü MachineGames ekibi tarafından geliştirilen iki genişletme “Dimension of the Past” ve yepyeni “Dimension of the Machine” ile birlikte geliyor. 

DEATHLOOP 

Arkane Lyon ekibi dünkü panelde DEATHLOOP'un çok oyunculu kısmını yakından inceledi ve Julianna olarak oynayıp başka bir oyuncunun kontrol ettiği Colt'u avlamanın nasıl olacağını konuştu. Sabırsızlıkla bu gelecek çıkışı bekleyen PS5 ve PC oyuncuları, bu taze oynanış görüntülerini ve sizi içine çekecek nişancı oyununu oynamanın birçok yolu hakkındaki derinlemesine konuşmayı kaçırmak istemeyecek.  

FALLOUT 76 

Fallout Worlds sürekli değişimde olan Public Worlds (Herkese Açık Dünyalar) ile Appalachia'ya eşsiz maceralar getiriyor ve oyunculara kendilerine özel Custom Worlds (Özel Dünyalar) yaratmaları için araçlar sağlıyor. BGS ekibi, panellerinde bunun ne anlama geldiğini, nasıl çalışacağını ve daha fazlasını konuştu. 

Public Worlds: Bethesda Game Studios'daki ekibin kendi elleriyle yarattığı her biri özel bir Appalachia tasarımı, sürekli değişimde olan bir dizi Fallout Worlds deneyimi. Public Worlds bütün Fallout 76 oyuncuları tarafından ücretsiz bir şekilde kullanılabilecek.  Custom Worlds: Custom Worlds, Fallout 1st üyelerine kendi eşsiz deneyimlerini yaratmaları için Fallout Worlds'ün kişiselleştirebilir ayarlarına erişim sağlayarak Özel Sunucuları kişiselleştirmeyi bambaşka bir seviyeye taşıyor.

Daily Ops 2. Genişletmesi: Daily Ops için Fallout 76'nın en yeni genişletmesi; 2 haftada bir Double Mutation, yeni bir düşman grubu, üç yeni lokasyon ve yeni ödüller getiriyor! Keşfedecek Daha Çok Şey: Vault 51 artık bütün oyun modlarında oyuncular tarafından keşfedilebilir.  

ELDER SCROLLS ONLINE 

Matt Firor ve Rich Lambert; oyuna gelecek en yeni eklentileri, görsel iyileştirmeleri ve güncellemeleri konuşmak için hayranları The Elder Scrolls Online'a soktu. Ayrıca yeni bir fragmanın ilk gösterimini yaptık ve yeni oyuncuları ödüllü çevrimiçi rol yapma oyununu oynamanın birçok yoluyla tanıştırdık. 

The Elder Scrolls Online: Blackwood etkinliğinden sonra ortalık duruldu fakat Mehrunes Dagon'un planlarının etkileri hâlâ hissediliyor. The Elder Scrolls Online: Waking Flame DLC'si 23 Ağustos'ta PC/MAC ve Stadia için ve 8 Eylül'de konsollar için hikâyeyi devam ettirecek ve iki adet yeni zindan getirecek. Oyuncular şimdi Ücretsiz Oynama Etkinliği boyunca 30 Ağustos'a kadar ESO'yu deneyebilir. 

DOOM ETERNAL 

id Software'den Marty Stratton ve Hugo Martin, hayranlara DOOM Eternal'da ve Horde Mode, BATTLEMODE ve yeni iki Master Seviye hakkında yeni bilgiler içeren gelecek 6.66 Güncellemesi'nde neler olduğu hakkındaki son gelişmeleri anlattı. Ayrıca 26 Ağustos'ta çıkacak DOOM Eternal: The Ancient Gods 2. Bölüm'ün Nintendo Switch fragmanını gösterdik. 

TES V: SKYRIM 

Skyrim geliştiricilerinden birkaçı oyunun 10. Yıl Kutlamaları için oturdu ve oyunun başlangıcının canlı oynanışını izledikleri sırada anılarını ve hikâyelerini anlattılar. Ayrıca panel sırasında 11 Kasım'da oyunun yıl dönümü kutlamaları kapsamında orijinal oyun müziğinin London Symphony Orchestra tarafından canlı yayın konseriyle sergileneceği duyuruldu. 

Ayrıca tam oyunu ve üç genişletmenin (Dawnguard, Hearthfire ve Dragonborn) her birinin yanı sıra The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'daki iyileştirmeleri içeren The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition'ı duyurduk. The Anniversary Edition ayrıca görevler, zindanlar, boss'lar, silahlar, büyüler dahil olmak üzere 500'den fazla eşsiz Creation Club içerik eserini içeriyor. 

QuakeCon 2021 ilk gün hangi yapılan tüm duyurular

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 09:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2021 19:11
Bu başlık benim idolüm
Kalan Karakter: 300 Gönder
Masterlee
Masterlee 21.08.2021 12:20
Hocam o nasıl başlık ? Düzeltin bir zahmet :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2021 11:07
Başlık devrik olmuş hocam saygılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
QuakeCon 2021 ilk gün hangi yapılan tüm duyurular
İlginizi Çekebilir