QuakeCon 2021 tarihi ve detayları duyuruldu

Ersin Kılıç 16.07.2021 - 12:14
Bethesda yaptığı açıklama ile QuakeCon 2021 tarihini duyurduğu gibi etkinlik içeriği hakkında bazı bilgileri de oyuncular ile paylaştı.

QuakeCon 2021 resmi olarak duyuruldu ve etkinliğin 19 Ağustos'ta başlayacağı açıklandı. Bethesda bu duyuru haberi ile birlikte etkinlik içeriği hakkında bazı bilgileri de oyun severler ile paylaştı. Firmanın konu hakkında yaptığı açıklama ve etkinlik detayları şu şekilde;

QuakeCon 2021, 19 Ağustos'ta başlayacak

QuakeCon at Home geri dönüyor! QuakeCon topluluğu, en sevdiği oyunları oynamak ve ihtiyaç sahipleri için para toplamak adına bir araya geliyor. 19 Ağustos'ta başlayıp 21 Ağustos'ta bitecek QuakeCon'da, çıkmış ve çıkacak oyunlar hakkında güncellemelerin olduğu canlı yayınlar, turnuvalar, bağış toplama etkinliği, yavru köpekler (bir zahmet), çekilişler ve daha fazlası olacak. Aynı zamanda, QuakeCon müdavimlerini bir kez daha oyunlarla bir araya getirmek için Twitch Takımları aracılığıyla Sanal BYOC etkinliğini geri getiriyoruz! 

QuakeCon 2021 tarihi ve detayları duyuruldu

İşte QuakeCon 2021 etkinliğinde öne çıkanlar:  

Küresel Yayın: QuakeCon resmi olarak 19 Ağustos Perşembe TSİ 21.00'de başlayacak. Üç gün sürecek etkinlikte; içerik üreticilerin özel yayınları, Bethesda'nın dünyanın dört bir köşesinden gelen Topluluk ekipleri, geliştirici konuşmaları ve oyun güncellemeleri yer alacak. Hepsi de yardım amacıyla yayınlanacak. QuakeCon Ekibi de topluluk için bir dizi özel içerik üretecek. Gelecek haftalarda, etkinliğin tam programı da dahil olmak üzere daha fazla bilgi için bizi takipte kalın! 

Resmi QuakeCon Twitch Takımı: BYOC etkinliğinde arkadaşlarla oyunlar oynamak ve paylaşmak QuakeCon'un temelidir. Bu yıl, küresel QuakeCon topluluğu resmi QuakeCon Twitch Takımı aracılığıyla bir kez daha birleşecek ve bir araya gelecek. Takım; QuakeCon'u kutlayacak, oyunlar oynayacak ve paylaşacak, QuakeCon'un desteklediği yardım kurumları için de para toplayacak. Bazı oyuncular QuakeCon Twitch Takımı sayfasında öne çıkarılacak. Takıma katılmak için buradan kaydolun!

Yardım Girişimleri: Yardım kurumları için bağış toplamak yıllardır QuakeCon'un önemli bir parçası olmaya devam ediyor. QuakeCon ailesinin yerel, ulusal ve uluslararası yardım kurumları üzerinde önemli etkileri oldu ve bu yıl da devam edeceğimiz için heyecanlıyız! Sanal QuakeCon katılımcılarımız resmi QuakeCon Twitch yayını aracılığıyla aralarında Asian Americans Advancing Justice (AAJC), NAACP Legal Defense and Educational Fund, The Trevor Project ve UNICEF'in de bulunduğu kurumlara doğrudan bağışta bulunabilecek. 

Harika Ortaklarımıza Teşekkürler: Bu etkinliği her yıl düzenlememizi mümkün kılan muhteşem QuakeCon ortaklarımıza her zamanki gibi teşekkürü borç biliyoruz.

Bu yılki ortaklarımız: 

  • Alienware 
  • BAWLS 
  • Fractal Design 
  • Pecos Pete 
  • Razer 
  • SteelSeries 
  • Ve daha sonra açıklanacak çok daha fazlası! 
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.07.2021 17:20
Bu sene sizce ne yeni quakecon yeni oyunlar duyururlar mı. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
QuakeCon 2021 tarihi ve detayları duyuruldu
İlginizi Çekebilir