Ragnarok yeniden sizlerle

Ceyda Doğan 18.09.2012 - 18:03
Türkiye pazarını tanımak için beklemişler
Türkiye'nin ilk online oyunlarından olan Ragnarok çok uzun bir aradan sonra yenilenerek geri döndü.  Oyunun yapımcısı olan ve Asya kökenli ülkelerle çalışan Gravity Europe 12 yıldır oyun sektöründe yer alıyor. Bir mangadan ilham alan Ragnarok gelişimini sürdürmek için çok uzun bir süre bekledi. Bunun sebebi olaraksa Türkiye pazarını tanımalarının zaman alması olduğunu söylediler.

Ragnarok yeniden sizlerle
Bugün oyunun etkinliğinde neşeli dakikalar geçiren ekibimiz de oradaydı. Oyun hakkında konuşmalar yaptık, sorduk, soruşturduk. Gravity Europe'tan Stephane Bonazza ile hoş bir sohbet geçirdik ve oyun hakkında detaylı bilgiler aldık.

Ragnarok yeniden sizlerle
Merakımıza yenik düştük, Epin'den Taygun Alban ile röportaj yaptık. Kendisinden oyunda olan değişiklikler hakkında bilgi aldık.

Ragnarok yeniden sizlerle
70 ülkede oynanan ve 2004 - 2009 yılları arasında 40.000 aktif kullanıcı olan Ragnarok'ta birçok değişiklik yapılmış. Oyunu takip edenler aslında Ragnarok 2 adını alacağını sanmışlardı ve dedikodular bu şekilde yayımlanmıştı. Aslında Ragnarok Online eski oyunun yenilenmiş hali ve sizlere bazı yenilikler sunarak geri gelmeye karar vermiş. Bu yeniliklere kısaca değinelim:
* Level sınırı 99'dan 150'ye arttırıldı
*13 adet sınıf belirlendi
*Yeni haritalar, silahlar ve yaratıklar geldi
*Aynı canavara saldıran 2.kişi ilk canavara saldıran kişisen daha az XP alabilmekte
*Oyun tamamen Türkçe

Bunların dışında Gravity Europe boş durmamaya karar vermiş gibi görünüyor. Yaptıkları açıklamada Requem Online adlı bir oyun konusunda çalışmaların devam ettiğini belirttiler. Ayrıca RO Valkyrie adlı mobile platformda yeni bir çalışmaları da olduğunu belirttiler.

Detaylı bilgi için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ragnarok yeniden sizlerle
İlginizi Çekebilir