Rainbow Six Extraction çıkış tarihi ve oynanış videosu geldi

Alparslan Gürlek 12.06.2021 - 22:24
Seriyi farklı bir temaya taşıyan Ubisoft'un yeni oyunu Rainbow Six Extraction için yeni fragmanlar yayınlandı ve beraberinde çıkış tarihi ortaya çıktı.

Rainbow Six: Siege'den tanıdığımız Hibana'nın başına talihsiz olduğu belli olan bazı olayların geldiğini gösteren yeni fragmanlar, Ubisoft'un yeni oyunu hakkında yeni detayları beraberinde getirdi. Rainbow Six Extraction çıkış tarihi de bu fragman ile birlikte duyuruldu. Aynı zamanda oyun hakkında gelen detaylar da özellikle Siege'in taktiksel yönünü seven oyuncular için oldukça iyi.

Rainbow Six Extraction çıkış tarihi belli oldu

Rainbow Six Extraction çıkış tarihi: 16 Eylül

Parasite, Quarantine gibi birçok isimle sızıntıların geldiği Rainbow Six Extraction artık resmi bir çıkış tarihine sahip. Üç kişiye kadar co-op oynanabilecek yapım oyunculara alışılmadık bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Archeans adındaki parazit tarzı düşmanlara karşı mücadele edeceğimiz yapım New Mexico'dan başlayarak oyuncuyu görevlerle birlikte farklı bölgelere sürükleyecek. Alaska gibi çeşitli bölgelerde arkadaşlarımızla co-op olarak ilerleyeceğimiz yapımda tıpkı Siege'da olduğu gibi her operatör kendine has özelliklere sahip olacak.

Ayrıca görevler de bölgelere göre farklılık gösterecek ve düşmanlar oyunda ilerledikçe evrimleşmiş farklı formlarda karşımıza çıkacak. Bunun da oyundaki düşman çeşitliliği yönünde olumlu bir işaret olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte eğer daha önce Rainbow Six: Siege oynadıysanız, sizin için Ubisoft'un bazı sürprizleri olacak. Siege oynadıysanız bazı içeriklerin kilidini açabileceksiniz ve bu da oyun deneyiminizi zenginleştirecektir. Yayınlanan sinematik fragman sizin için yeterli değilse bir de oynanış fragmanına bakın derim!

Gergin bir atmosferde üç kişiye kadar co-op oynayabildiğimiz Rainbow Six Extraction çıkış tarihi 16 Eylül. Özellikle operatörlerin özel yeteneklerinin olması ve silah animasyonları bakımından Siege'in iyi yönlerinden faydalanıldığını söyleyebiliriz. Peki sizler bu oyunu arkadaşlarınızla oynamak ister miydiniz? Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Extraction çıkış tarihi ve oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir