Rainbow Six Parasite 5 dakikalık oynanışı sızdırıldı

Alparslan Gürlek 5.04.2021 - 15:07
Rainbow Six Parasite için 5 dakikalık yeni bir oynanış videosu sızdırıldı. Ubisoft kaldırmadan hemen haberimizden izleyebilirsiniz!

Daha önce de hakkında oynanış görüntüleri yayınlansa da Ubisoft tarafından kaldırılmıştı ve şimdi de elimizde 5 dakikalık bir Rainbow Six Parasite oynanış videosu var. Tom Clancy's Rainbow Six serisinin yeni oyunu Parasite, evrenin geleceğinde birkaç yıl ilerisinde geçmektedir. Rainbow operatörleri insanlığın yuvasına bulaşan tamamen yeni bir tür mutasyona uğramış uzaylı parazitlere karşı savaşacaklar.

Rainbow Six Parasite oynanış videosu

PvE (Oyuncuya karşı çevre) türünde 3 oyuncuyla oynanacak gergin, kaotik ve tamamen tahmin edilemez bir deneyim olacağı söyleniyor. Oyuncular karantina bölgesine her adım attıklarında takımlarıyla ilgili birçok şeyi riske atacaklar. Bu nedenle diken üstünde oynayacağımız Rainbow Six Parasite oynanışı hemen alt taraftaki videodakine benziyor.

Videoda da görebileceğiniz gibi hızlı ve gergin bir atmosfere sahip olan oyun oynanış mekanikleri açısından Rainbow Six: Siege'i çağrıştırıyor. Daha önce de sistem gereksinimleri sızdırılan oyunun hiç de fena görünmediğini söyleyebiliriz. Bu videonun kaç saat daha hayatta kalacağını bilemiyoruz, eğer YouTube'dan silinirse yazıdan da kaldırmak durumunda kalacağımızı belirtelim.

rainbow six parasite

Yine karantina bölgesine adım atmadan önce oyuncular techizatlarını ayarlayabilecekler. Silahlarını ve yanında taşıyacakları yardımcı ekipmanları ayarladıktan sonra asıl mücadele başlayacak. Görevlerin doğrusal ilerlediği yapısıyla oyunculara gergin, hızlı ve birbirlerine güvenmek zorunda kalacakları bir ortam sunacağı aşikar. Daha önceki bir haberimizde de belirttiğimiz gibi eğer firma bu sızıntı videolarının önünü alamazsa, ileride resmi ve uzun bir fragman görme olasılığımız da yüksek.

Ubisoft Montreal'de geliştirilen oyun için gelen resmi bilgilerin sayısı, sızıntılardan az. Bu nedenle çıkış tarihine yönelik net bir bilgi yok ancak 2021-2022 mali yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor. Tom Clancy's evrenini sevenleri oldukça heyecanlandıracak yapısı ve umut vaat eden görüntüleriyle Rainbow Six Parasite için resmi bir fragman beklemeye devam ediyoruz. Sizler de oyun ile ilgili görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında bizlerle ve diğer okurlarla paylaşabilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 06:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 16:24
at yalanı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 09:08
Yeni oyundan çok event gibi duruyor. hayırlısı bakalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 08:36
Bana göre ücretlendirme düşük olacaktır.Zira bir yan oyundur kendisi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 23:28
ubisoftun yapacağı zombi temalı oyun bu kadar olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2021 23:04
Çok dandik duruyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Parasite 5 dakikalık oynanışı sızdırıldı
İlginizi Çekebilir