Rainbow Six Extraction Nightmare Fog modu geliyor

Ersin Kılıç 13.05.2022 - 11:28
Videosu yayınlanan Rainbow Six Extraction Nightmare Fog modu 12 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.

Ubisoft'un geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü yeni oyunu için güncellemeler gelmeye devam ediyor. Önümüzdeki yıl yeni oyunlarını çıkarmaya hazırlanan Ubisoft, yaptığı açıklama ile Rainbow Six Extraction Nightmare Fog modunu duyurdu. Sınırlı süreli olan bu oyun modu 12 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek. Yapılan açıklama ve yayınlanan video şu şekilde;

Rainbow Six Extraction Nightmare Fog modu çıktı

Bu sınırlı süreli etkinlik, sınırlama bölgesinde kaçınılmaz bir toksin sisi yayılırken her operatörün duyularını test edecek. Bu iddialı güncelleme aynı zamanda yeni bir ölümcül düşman olan Protean Vigil'i de oyuna ekliyor. Artık oyuncular, yeni bir Prestij Sistemi ile operatörlerini on ilave seviye boyunca ilerletmek için ek TP kazanabilirler.

Oyuncular sınırlama bölgesinde ilerlerken, nörotoksin seviyelerini artıran bir sise maruz kalacaklar. Maruz kalma belirli bir seviyeye ulaştıktan sonra bu toksin, operatörler için düşman halüsinasyonları, görüşlerini etkileyen bozulmalar ve hasara neden olan bozulmalar gibi “psikedelik” etkiler yaratır.

Rainbow Six Extraction Nightmare Fog modu geliyor

Oyuncular kendilerini iyileştirmek için operatörün nörotoksin seviyesini kısmi olarak düşürebilecek bir nörotizm destek çantası bulabilirler ancak her alt haritada sınırlı miktarda nörotizm destek çantası mevcut olacak. Bu sınırlı destek, oyuncuları saldırılar için yeni stratejiler bulmaya ve psikedelik etkilerle savaşırken Arkealarla yüzleşmeye hazır olmaya zorlayacak.

Nightmare Fog içerikleri

  • On yeni prestij ilerleme seviyesi.
  • Yeni düşman: Protean Vigil.
  • Yeni REACT Hız Silahı.
  • Beş yeni Kriz Çalışması.
  • Oyuncuların elde edebilecekleri temalı uğurluklar.
  • Kilometre Taşı ilerlemesi için ekstra TP.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Extraction Nightmare Fog modu geliyor
İlginizi Çekebilir