Rainbow Six: Siege 7.Yıl 2.Sezon detayları açıklandı

Ersin Kılıç 24.05.2022 - 10:37
Rainbow Six: Siege 7.Yıl 2.Sezon ile birlikte Vector Glare Operasyonu; Belçikalı Operatör, Yakın Temas Haritası ve Alıştırma Araçları geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Ubisoft'un yeni bir operatör ile karşımıza çıkacağı haberini vermiştik. Firma bu sefer yaptığı açıklama ile Rainbow Six: Siege 7.Yıl 2.Sezon detayları konusunda bazı bilgiler paylaştı. Belçikalı operatörün geleceği bu yeni güncelleme ile birlikte ayrıca yakın temas haritası ve alıştırma araçları da oyuna eklenecek. Firmanın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve güncelleme detayları şu şekilde;

Rainbow Six: Siege 7.Yıl 2.Sezon 7 Haziran'da geliyor

Bu sezon; yeni Belçikalı bir operatör olan Sens, yeni bir Takımlı Ölüm Maçı haritası, Gizlilik Modu ve diğer güncellemeleri sunan yeni İtibar Sistemi’nin 1. aşaması, hikâye değişikliği ve daha fazla oyun geliştirmesini tanıtıyor.

Vector Glare Operasyonu, Belçika'dan askeri deneyim ve psikoloji eğitimi almış parlak bir taktikçi olan yeni saldıran Sens ile stratejiyi ön plana çıkarıyor. Onun R.O.U. Projektör Sistemi cihazı, küçük projektörleri yere bırakan ve belirli bir süre sonra kendi kendini imha etmeden önce düz bir çizgide hareket eden bir tekerlek kullanır. Projektörler, oyuncuların görüş hattını engelleyen bir ışık duvarı oluşturur. Bu nedenle çok yönlü bir yaklaşım, Sens'in tekerlek aygıtına tam olarak uyar. Sens, birincil silah olarak yeni POF-9 veya 417 ve ikincil silah olarak da SDP 9MM veya GONNE-6 taşıyan düşük hızlı, yüksek sağlıklı bir operatördür. 

Sens'in yanı sıra, sezon açılışında Takımlı Ölüm Maçı modu için özel bir yeni harita geliyor. Yunanistan'da bulunan Yakın Temas, savunma kurulumlarından ziyade harekete odaklanan Takımlı Ölüm Maçı modu için özel olarak tasarlanan ilk haritadır. Dairesel bir akış ve farklı görüş hatlarının iyi bir karışımı ile bu tesis, oyuncuların denemesi için eşsiz bir deneyim olacak.

7. Yıl yol haritasının bir parçası olarak İtibar Sistemi’nin 1. aşaması, oyuncu davranışı iyileştirmelerini ele almaya devam etmek için bu sezon geliyor. Bu güncellemede, çok fazla takım arkadaşını yaralayanlar için Tersine Dost Ateşi varsayılan olarak etkinleştirilecek.

Oyuncular, ceza etkinleştirilmeden önce iki uyarı alacak ve yaptırımlar, takım arkadaşlarına zarar vermeden birden fazla maç oynadıktan sonra sona erecek. Bir başka güncellemeyse, ilk talepten maçın iptaline kadar olan süreç boyunca oyunculara daha fazla kontrol getirerek maç iptal sistemini kötüye kullananlara yönelik olacak. Ek olarak, “Gizlilik” seçenekleri artık “Seçenekler” menüsünde tüm oyuncular tarafından kullanılabilir olacak.

Rainbow Six: Siege 7.Yıl 2.Sezon detayları açıklandı

Bu sezon iki alıştırma aracı eklenecek: (1) Atış Poligonu: En iyi teçhizatı bulmak için bir maç baskısı olmadan silah hasarı, eklentiler ve geri tepmelerle pratik, antrenman ve denemeler yapmak için oynanabilir bir alan. (2) Operatör Kılavuzu: Oyuncuları her bir operatör, onların benzersiz yetenekleri, cihazları, saldıran veya savunan stratejileri hakkında tüyolar gibi bilgiler sağlar. Diğer güncellemelerse, belirli operatörlere ikincil silah için üçüncü bir yuva ve ekran sarsıntı yoğunluğunu ayarlama seçeneğini içerir.

Six Invitational 2022'de duyurulduğu gibi, Siege evrenine bir hikâye değişikliği gelecek ve Rainbow Six operatörleri artık özel birimlere ayrılacak. Bu birimler, Rainbow'un küresel koruma görevini yerine getirmek için birlikte çalışacak. Vector Glare Operasyonu, şefkatli ve hassas yaklaşımıyla tanınan dünyanın en önde gelen insani askeri birimi olan Wolfguard birimini tanıtıyor.

Wolfguard üyelerinin çoğu savaş alanı tıbbı konusunda eğitimlidir ve bir tür koruma uzmanıdır. Wolfguard birimi üyeleri: Lion, Montagne, Nomad, Twitch, Ying, Sens, Clash, Melusi, Bandit, Frost, Thunderbird, Castle ve takım liderleri Doc.

Ubisoft, Rainbow Six Siege için iki özel görünüm paketi hazırlamak üzere SEGA ve Yakuza serisiyle iş birliği yaptı. Hibana için Kaoru Sayama'dan ilham alan bir deste ve Echo için Kiryu Kazuma'dan ilham alan bir deste oyunda alınabilecek. Ek olarak, Yakuza oyunlarındaki başka bir ikonik karakterden ilham alan Echo için yeni bir elit görünüm yakında gelecek.

Ayrıca Vector Glare Operasyonu ile birlikte gelen Ekibini Kur Programı ile oyuncular, 7. yılda oynamamış en fazla dört eski takım arkadaşını oyuna davet edebilecek. Herhangi bir PvP oyun modunda birlikte beş maç oynadıktan sonra, her iki oyuncu da büyük ödüller kazanacak.

Eski takım arkadaşlarını davet eden oyuncular, programı tamamlayan dört arkadaşının her biri için ödüller kazanacak: Yeni bir 6. Yıl operatörü, yeni bir egzotik silah görünümü veya bu operatörlere zaten sahiplerse Savaş Kartı puanları dâhil diğer yedek ödüller. Geri dönen yani davet edilen her oyuncu, beş maç oynadıktan sonra, bir 4. Yıl veya 5. Yıl operatörü veya diğer yedek ödülleri açar.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2022 11:05
En erkek fatma operatörü yapmışlar tebrikler Ubi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege 7.Yıl 2.Sezon detayları açıklandı
İlginizi Çekebilir