Rainbow Six Siege Crimson Heist etkinliği başladı

Ersin Kılıç 17.03.2021 - 13:13
18 - 25 Mart tarihleri arasında bedava olacağı açıklanan Tom Clancy’s Rainbow Six Siege için Crimson Heist etkinliğinin başladığı duyuruldu.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Crimson Heist etkinliği ile birlikte yeni operatör, harita güncellemeleri ve farklı etkinlikler oyunculara sunulmuş durumda. Ubisoft ayrıca bu etkinlik ile birlikte oyunun 18 - 25 Mart tarihleri arasında bedava olarak oynanabileceğini de duyurdu. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Rainbow Six Siege, 18 - 25 Mart arasında bedava

Bugün Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 6. Yıl'ın ilk sezonu olan Crimson Heist'ın şimdi PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One konsol ailesi, Xbox Series X | S ve Windows PC’de başladığını duyurdu. Bu yeni sezon; diğer güncellemelerin yanı sıra Arjantinli operatör Flores, Hudut haritası yenilemesi, yeni Gonne-6 ikincil silahı ve Karşılaşma Kaydı betasının eklenmesiyle birçok yenilik getiriyor. Ek olarak oyuncular, Rainbow Six Siege ve Crimson Heist'ı 18 - 25 Mart* tarihleri arasında ücretsiz olarak oynayabilecekler.

6. Yıl 1. Sezon, 24 Mayıs'a kadar sürecek olup 100 kademe ve 131 ödül içeren yepyeni bir Savaş Kartı ile birlikte geliyor. Bu Savaş Kartı bir ücretsiz bir de 1200 R6 Kredisi karşılığında alınabilen Seçkin yol içeriyor. Rainbow Six Siege tarihinde ilk kez Seçkin Savaş Kartı yeni operatör Flores’i içerecek. Seçkin Savaş Kartı sahipleri Flores ile anında oynayabilirken, diğer oyuncular 30 Mart'tan itibaren Nam veya R6 Kredisi ile Flores’i açabilirler. Hudut haritası yenilemesi, Karşılaşma Kaydı Beta ve Gonne-6 gibi yeni sezonluk içerikler, tüm oyuncular için şimdi ücretsiz olarak erişilebilir.

Crimson Heist

Crimson Heist'ta oyuncular yepyeni bir saldıranı keşfedecek: Adı Flores. RCE - Ratero Charge adlı orijinal bir cihazla donatılmış olan Flores, uzaktan kumandalı bir patlayıcı cihazı yere yerleştirebilir ve güçlü bir şekilde patlayana kadar sınırlı bir süre boyunca haritada gezdirebilir. Flores, birincil silah olarak AR33 veya SR-25 ve ikincil silah olarak da GSH-18 ile donanmıştır. Bu yeni operatöre ek olarak oyuncular, Doğu Merdivenlerini Dinleme Odası’na bağlayan balkon ile yeniden düzenlenen, yenilenmiş Hudut haritasına erişebilecekler. Banyo ise Veznelere bağlanmak üzere genişletilmiştir. Oyuncular, bazı girişlerin engellendiği, daha az sayıda yıkılabilir duvar ve ilave bir dış merdiven bulunan yeni ve zorlu bir ortamda oynayacaklar.

Crimson Heist ile gelecek olan ek güncellemeler:

  • Gonne-6
  • Karşılaşma Kaydı Beta
  • Yeni Gelen oynama listesi yenilemesi
  • Drone yakınlık farkındalığı
  • Elektronik cihazlar için devre dışı kalma durumu
  • Operatör fiyatlarında düşüş
  • Sezonluk silah kaplamaları

Ek olarak Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, 18 Mart Perşembe - 25 Mart Perşembe tarihleri arasında Playstation®4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X | S ve Windows PC’de ücretsiz olarak oynanabilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege Crimson Heist operasyonu başladı
İlginizi Çekebilir