Rainbow Six: Siege Crimson Heist operasyonu duyuruldu

Alparslan Gürlek 19.02.2021 - 12:34
Ubisoft'un popüler FPS oyunu Tom Clancy's Rainbow Six: Siege Crimson Heist operasyonu için resmi bir duyuru fragmanı yayınlandı.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve çıktığından bu yana popülerliğini sürdüren Rainbow Six: Siege için Crimson Heist Operasyonu da resmi olarak duyuruldu. Yeni operatör Flores ile birlikte başlayacak yeni sezonda oyunun stratejik yönden farklılaşacağı kaçınılmaz. 

Rainbow Six: Siege Crimson Heist Operasyonu havalı bir fragman eşliğinde duyuruldu

Crimson Heist Operasyonu, Rainbow Six: Siege'in 6. yılının ilk sezonu olarak karşımıza çıkacak. Yeni sezonda öyle görünüyor ki özel yeteneği patlayıcı taşıyan bir dron olan Flores operatörü saldıran tarafta saflara katılacak. Geçen sezon gelen savunmacı Aruni'yi de hesaba katarsak artık her sezon bir adet olmak üzere sırasıyla savunma/saldırı kısımlarına teker teker operatörler gelecek. Bu sezon gelen Flores ile oyunda kartların yeniden dağıtıldığını söylemek mümkün. Çünkü oyunda kullandığı dron ile ölümcül hale gelebilen -Twitch'in şok dronunu saymazsak- ilk operatör olma ünvanını taşıyacak. Daha önce gelen sızıntılara göre dronun etrafında dört adet nitro tüpü bulunuyor ve bunlar uzaktan patlatılabiliyor.

Özellikle yenilenen Tachanka ve Rook  gibi diğerlerine nazaran daha ağır olan karakterler için oldukça tehlikeli olan bu dronu nasıl durduracağımız soru işareti. Genelde böyle detaylar tam duyurunun yapıldığı sunumlarda paylaşılıyor ve Rainbow Six: Siege Crimson Heist operasyonu için bu sunum 21 Şubat TSI 20:00'da yapılacak. Yine bu sunum eşliğinde sizler için her sezon yaptığımız gibi bir rehber yazısı yayınlayacağız.

Rainbow Six: Siege Crimson Heist operasyonu duyuruldu

Geçen sezon Aruni'nin gelişiyle oyunda gelişen farklı savunma taktiklerini de "Rainbow Six Siege Neon Dawn Operasonu yenilikleri" yazımızda sizler için hazırlamıştık. Bildiğiniz gibi Aruni, kapılara ve duvardaki gediklere lazerden bir duvar örme kabiliyetine sahipti. Ayrıca oyuna birçok farklı yeni özellik de geçtiğimiz sezon eklenmişti. Bu sezonun yeniliklerini de yine sizler için bir rehberde derleyeceğiz. Ubisoft'un ilk kez 2015 yılında piyasaya sürdüğü popüler FPS oyunu gün geçtikçe daha geniş kitlelere hitap etmeye devam ediyor. Eğer oyun ile henüz tanışmamışsanız buraya tıklayarak ilgili inceleme yazımıza gidebilirsiniz. Yeni sezonda gelen operatör hakkında görüşleriniz neler? Yorumlar kısmında bizlerle ve diğer okurlarla fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın.

İlginizi çekebilir:
Rainbow Six: Siege Vulkan ne işe yarıyor?
Rainbow Six: Siege yıl 5 sezon 3 ile gelen yenilikler

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.02.2021 20:00
Blitz için niye tehlikeli oluyor onu anlamadım. Atak değil mi bu?
----------
Evet haklısınız, Blitz'in de atak operatörü olduğunu unutmuşum yazarken. Düzenliyorum, teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege Crimson Heist operasyonu duyuruldu
İlginizi Çekebilir