Rainbow Six: Siege'e PS4 Pro ve Xbox One X desteği geliyor

Furkan Güler 24.05.2018 - 15:29
Ubisoft, konsolların tam gücünü kullanmaya karar verdi.

Rainbow Six: Siege için düzenlenen eSpor finallerinde oyunun yeni sezonunu tanıtan Ubisoft, oyuna iki yeni karakter ve bir yeni harita getireceklerini söylemişlerdi. Oyuna gelecek olan içeriklerin yanı sıra oyunda teknik iyileştirme de yapacağını belirten Ubisoft ekibi, bu teknik iyileştirmeleri bu sefer konsol tarafına da uygulayacak. Belirtilen bilgilere göre Operation Para Bellum güncellemesinden sonra Rainbow Six: Siege, PlayStation 4 Pro ve Xbox One X desteğine kavuşacak.

Rainbow Six: Siege'e PS4 Pro ve Xbox One X desteği yakında gelecek

PS4 Pro'da 1440p, Xbox One X'te ise 1728p çözünürlüğünde çalışacağı belirtilen geliştirici ekip, böylelikle yeni nesil konsolların gerçek gücünü oyunculara sunacak. Ancak FPS oranının şimdilik ne kadar olacağı belli değil. Bazı kaynaklar bu çözünürlüklerde 60 FPS'in verileceğini söylese de, Ubisoft bu konu ile alakalı resmi bir açıklama yapmadı.

Yeni sezonda karakterleri bazı karakterleri güçlendireceğini belirten Ubisoft, genel olarak defans tarafında karakterleri oyun alanında daha etkin bir şekilde oynanacak şekilde değiştirecek. Bakalım günün sonunda Ubisoft, Rainbow: Six Siege için yaptığı değişiklikleri oyunculara beğendirebilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2018 08:07
60 fps verir rekabet bozulur yoksa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege için PS4 Pro ve Xbox One X desteği gelecek
İlginizi Çekebilir