Rainbow Six Siege için yeni harita: Emerald Plains

Atıf Doğan Özcan 21.04.2022 - 19:58
Ubisoft’un popüler strateji taktik oyunu Rainbow Six Siege, Kuzey İrlanda bölgelerine dayalı yeni bir Emerald Plains haritası geliyor.

Yaklaşık 7 yıl önce piyasaya sürülen Rainbow Six Siege, ilk günden beri oldukça saygın bir oyun haline geldi. Konsol ve PC pazarında kendine sağlam yer edinen Ubisoft, kısa bir süre önce Rainbox Six Siege Mobile’ı resmi bir fragman ile duyurdu.

Yeni harita: Emerald Plains

Rainbox Six Siege, yeni haritalar, kozmetikler, operatörler, silahlar vb. dâhil olmak üzere düzenli olarak olarak içerik ekleyerek oyuncuları ödüllendirmesini bildi. Hatta oyun, yakın zamanda ilk transseksüel operatör Osa’yı tanıttığı için son derece kapsayıcı bir üne sahiptir.

Yapım yedinci yılına girerken, Ubisoft geleceği hakkında birkaç ayrıntı paylaştı. Geliştiriciler kısa süre önce 7. Yıl için kapsamlı bir yol haritası yayınladı ve son üç yıldaki ilk yeni harita da dâhil olmak üzere bir dizi heyecan verici yeni içeriği sundular. Rainbow Six Siege hayranları, Emerald Plains adlı bu yeni haritanın artık çıkmaya hazır olduğu bilmelerini istiyoruz.

Yeni harita klasik bir İrlanda Kalesini andırıyor.

Emerald Plains, lüks bir kır evi ve özel bir çiftliğe dönüştürülmüş geleneksel bir İrlanda kalesini tasvir ediyor. İki katlı orta büyüklükte bir harita ve her katı farklı bir ortam saklıyor. İlk kat daha modern bir görünüme sahipken, ikinci kat daha geleneksel veya klasik bir görünüme sahip. Haritda ayrıca biren fazla geniş oda, üç merdiven, bir adet şömine ve tavan penceresi bulunuyor. Harita ilk etapta Rainbow Six Siege test server’ında yayınlandı, ancak artık bütün oyuncuların kullanımına ve beğenisine sunuldu.

Rainbow Six Siege Emerald Plains haritası

Bu harita, Team Deathmatch Modu’da dahil olmak üzere oyuna birkaç ekleme daha getirecek olan, “Operation Demon Veil” adlı yılın ilk sezonunun bir parçası. Deathmatch Modu, önceki Rainbow Six Siege modlarından faklı.Mod, tüm gadget’leri ortadan kaldırıyor ve oyunu diğer online FPS oyunlarına benzer bir hale getiriyor. Çoğu oyuncu Deathmatch Modu’nu rekabetçi moda geçmeden önce ısınmak için ideal bir mod olarak kabul eder.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege için yeni harita: Emerald Plains
İlginizi Çekebilir