Rainbow Six Siege için yeni Steel Wave operasyonu başladı!

Alparslan Gürlek 17.06.2020 - 10:03
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için rehberini yaptığımız Steel Wave operasyonu bugün itibariyle çıktı. Detayları ve paylaşılan tanıtım fragmanı haberimizde.

Dünya çapında sevilen Ubisoft tarafından geliştirilen Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bugün yeni bir güncelleme aldı. Bu güncelleme ile Rainbow Six: Siege için Operation: Steel Wave başlamış oldu.

Rainbow Six: Siege oyununda Operasyon: Steel Wave başladı

Ubisoft tarafından geliştirilen sevilen taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için bugün yeni bir operasyonun başlat tuşuna basıldı! Void Edge operasyonundan sonra sırada Steel Wave operasyonu başlıyor. Ubisoft, paylaştığı bir fragman ile Steel Wave operasyonunu takiben oyuna nelerin eklendiğini ve nelerin güncellendiğini açıkladı. Önce gelin birlikte videoyu izleyelim, ardından detaylarına inelim.

Yeni operasyonla birlikte hayatımıza Ace ve Melusi adında iki yeni operatör daha giriyor. Birbirinden farklı, fakat hala diğer operatörlerin karması gibi duran bu iki şahıs bakalım oyunda başımıza nasıl belalar açacak. Ace isimli arkadaşımız bize güçlendirdiğimiz duvarların dahi güvenilir bir dost olmadığını hatırlatırken, Melusi hanım Ace için endişelenmememiz gerektiğinden bahsediyor. Bu iki operatör için daha önce de bir rehber hazırlamıştık, buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Rainbow Six Siege için yeni Steel Wave operasyonu başladı!

Bu iki operatörün yanı sıra oyunda hali hazırda bulunan "House" adındaki haritayı da bir güzel elden geçirmişler. Karşımıza yenilenmiş olarak çıkacak haritada taktiksel güncellemeler yapıldığını düşünüyorum. Ayrıca yine oyunda bulunan Echo isimli operatör için yeni bir dış görünüş eklendi. "Elite" olarak adlandırdıkları bu dış görünüşün tanıtımı da videoda yerini almış durumda. Aynı zamanda Ubisoft, "Tour de Force Battle Pass" içeriğinin de 29 Haziran tarihinde oyuncularla buluşacağının duyurusunu yaptı. Battle Pass, oyunda bulunan karakterler için kozmetikler ve silah güçlendirmeleri sunarken, aynı zamanda oyunculara oyun içinde kullanabilecekleri 1200 R6 kredisi veriyor.

Bütün bu yeni özellikler oyunu Steam üzerinden edinmiş oyuncular için 7.7GB bir indirme sonrasına erişilebilir oluyor. Diğer platformlar için net bir şey söyleyemeyeceğim, ancak ben Steam üzerinden sahip olduğum için 7.7GB boyutunda bir indirme yapmam söz konusu oldu. Sevilen taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu için bu yıl gelen ikinci operasyon olan Steel Wave, şuanda oynanabilir durumda. Bu yılın sonuna kadar iki yeni operasyonun daha gelmesini bekliyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege için yeni Steel Wave operasyonu başladı!
İlginizi Çekebilir