Rainbow Six Siege'in yeni sezonu ile ilgili yeni bilgiler geldi

Hürkan Çalışkan 8.05.2018 - 01:06
Rainbow Six Siege için yeni sezon çok yakında geliyor.

Ubisoft, sevilen oyunu Rainbow Six Siege için gelecek yeni sezonu ile ilgili bazı yeni detaylardan bahsetti.  Oyuna gelecek yeni sezon, iki yeni İtalyan karakteri, yeni bir haritayı ve  Echo karakteri için yükseltmeyi içerisinde barındırıyor.

Savaş için Hazırlanın

Rainbow Six Siege’in yeni sezonu, ismini ‘Savaş için hazırlanın’ anlamına gelen latince cümle Operation Para Bellum olarak belirlemiş. Ayrıca yeni sezon ile iki yeni İtalyan karaktere de sahip oluyoruz. Yeni gelen karakterlerin isimleri son anda değişikliğe uğramazsa daha önce sızdırıldığı gibi Maestro ve Alibi olarak görünüyor. Aynı zamanda oyuna dahil edilecek olan yeni harita ise bir buğday tarlasının yakınlarında yer alan İtalyan bağı olarak lanse ediliyor. Harita için paylaşılan resimde, iki yeni karakterimiz görülüyor ve yaklaştıkları kompleks daha geleneksel bir Rainbow haritası izlenimi veriyor.

Rainbow Six Siege’in yeni sezonu ve haritası detaylandırıldı

Ubisoft, Operation Para Bellum ile Clubhouse haritasında bazı değişiklikler yapıyor,  yeni çeşitli animasyonlar ekliyor, Pick ve ban ayarlarını elden geçiriyor ve  yeni bir gadget’ı oyuna dahil ediyor. İntel gadget olarak nitelendirilen alet, büyük ihtimalle savunma tarafının kullanabileceği ön tarafan kurşun geçirmeyen bir kamera olarak nitelendiriliyor. Sınırlı yerleştirme kapasitesine sahip kamera duman ardındaki düşmanı tıpkı Glaz’ın dürbünü gibi sarı renkte gösterebiliyor.

Diğer bir yenilik ise Echo operatörü için geliyor. Echo artık bir değil, iki Yokai dronuna sahip oluyor. Echo ölse bile drone takım arkadaşları tarafından izlenebiliyor ve diğer kameralar gibi düşman tarayabiliyor. Ubisoft aynı zamanda oyunda uzun süredir tartışılan dropshot konusuna da yeni sezon ile birlikte el atıyor. TTS üzerinde yapılan çeşitli düzeltmelerden sonra Ubisoft tarafından resmi bir çözüm uygulanmış oluyor.

Son olarak Operation Para Bellum’un Atlantic City’de 19-20 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Pro lig finallerinde Twitch üzerinden canlı yayın ile birlikte tanıtılması bekleniyor. Ayrıca yeni sezonun kısa bir süre için TTS üzerinde kalması ve Haziran ayının ilk haftasında resmi olarak başlaması öngörülüyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2018 04:39
senaryolu oyunlar ucuz satılsın ancak r6 gibi online oyunlar indirim yapılıp herkezi erişebileceği fiyatlara düşmemesi lazım çoluk çocuk yüzdünden oynun suyu çıkmış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 20:37
echo böylece çok fazla buff almış oldu, veriilen 2 drone karşılık echonun dronelarına twitchin dronu gibi sınırlı sayıda sarj vermeleri gerekir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 01:29
Echo hızlandırılsa yeterliydi bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege’in yeni sezonu ve haritası detaylandırıldı
İlginizi Çekebilir