Rainbow Six Siege ve Yakuza işbirliği açıklandı

Atıf Doğan Özcan 25.05.2022 - 16:58
Her zaman takipçilerinin oyundan daha fazla haz alması için atak yapan Ubisoft bu seferde popüler bir oyunla iş birliği içerisinde. Yakuza rüzgarına hazır olun.

Birbirinden güzel tam yedi koca senin ardından Rainbow Six Siege hala ilk günkü enerjisi ve heyecanıyla yoluna tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yedinci yıl ikinci sezon çıkış tarihi duyurusu yayınlayan geliştirici şimdide çok değişik bir çalışmaya imza attıklarını bildirdi.

Rainbow Six Siege’de Yakuza rüzgârı esecek

Geliştirici ekip, oyuna sürekli içerik getirmeye devam ediyor. Yeni haritalar, yeni silah kozmetikleri, yeni operatörler derken şimdide favori oyunlardan birisi olan Yakuza kozmetikleri oyuna ekleniyor. Echo ve Hibana isimli operatörler birer Yakuza karakterine dönüşecekler.

Ubisoft ve Sega iş birliği geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Sega’nın yer altı dünyasıyla ünlü oyunu olan Yakuza görünümleri çok yakında Rainbow Six Siege için geliyor. Echo, Dragon of Dojima silahının yanında Kazuma Kiryu görünümüne sahip olacak. Hibana ise Yakuza 2’nin efsanesi Kaoru Sayama’dan ilham alınan görünümüne sahip olacak.

Rainbow Six Siege ve Yakuza işbirliği açıklandı

Kozmetiklerin detaylı olarak göründüğü bir fragman yayınlayan Ubisoft, oyunculardan olumlu geri dönüşler aldıktan sonra geri sayımı hızlandırdı diyebiliriz. Ubisoft ve Sega, görünümlerin ne zaman geleceğine dair resmi bir açıklama yapmadı ama 7 Haziran tarihinde Rainbow Six Siege 7. Yıl 2.sezon geleceği için muhtemelen görünümlerde yeni sezonun hemen akabinde oyuna eklenecektir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2022 08:23
Reyizler oyunu süslemiş alınır skinler aslında
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege ve Yakuza işbirliği açıklandı
İlginizi Çekebilir