Rainbow Six: Siege'de vahşi batı etkinliği başladı

Furkan Güler 3.07.2019 - 11:57
Yeni etkinlik çok sevildi.

Taktiksel FPS türünün en sevilen örneklerinden bir tanesi olan Rainbow Six: Siege, geçtiğimiz günlerde yeni sezonuyla oyuncularının karşısına tekrar çıktı. Yeni sezonda yepyeni özellikler sayesinde oyuncuları tekrar Rainbow Six: Siege'e çeken geliştiriciler, bu kez sürpriz bir şekilde yeni bir etkinlik başlattı. Showdown adını alan yeni etkinlikte Rainbow Six: Siege'e vahşi batı teması getirildi. Üçer kişilik takımlar halinde oynanan oyunda bir takım saldırı, diğer takım ise defans pozisyonunda bulunuyor. Süreli olarak oyuna getirilen yeni etkinlik 2 ve 16 Temmuz tarihleri arasında oynanabilir olacak. Etkinlik süresince ise çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Bu ödüllerinde süreli olduğunu ve etkinlik sırasında kazandıklarınızın sonrasında satın alınamayacağını belirtelim. Diğer bir yandan sadece oyuna giriş yaparak bir adet ödülü ücretsiz bir şekilde satın alabilirsiniz.

Rainbow Six: Siege'de vahşi batı etkinliği başladı

Daha öncesindeyse zombi temalı bir etkinlikle oyuncuların karşısına çıkan Ubisoft, sonrasında o etkinliği Rainbow Six Quarantine isimli bir oyuna dönüştürmüştü. Bakalım Showdown etkinliği de ilerde çıkacak Ubisoft oyunlarına ilham verecek mi? Son olaran Showdown etkinliğinin oyuncular tarafından iyi yorumlar aldığını belirtelim.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2019 13:32
neden süreli yapıyorlar abi...!!! birakın kalıcı olarak kalsın farklı bir oyun modu olarak...!!! yap zombi modu yap kovboy modu isteyen istedigini oynasın.. daha çok oynanır... ubisoftu anlamak mumkün degil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 4.07.2019 02:33
Gayet iyi ve güzel etkinlik vermiş olduğu ödül skinleride iyi yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2019 12:20
Efsane eğlenceli olmuş tavsiye ederim herkese, daha önceki break out, april1 ya da Halloween modları gibi ufurukten sıkıcı bir mod değil. Aksine çok eğlenceli tekrar tekrar oynatıyor kendini keşke 2 hafta süreli değilde 3 ay falan olsaydı vahşi batı modu o kadar güzel yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'de vahşi batı etkinliği başladı
İlginizi Çekebilir