Rainbow Six Siege'e yeni bir duvar yıkan karakter gelebilir

Ahmet Özçilingir 21.05.2018 - 11:23
Hibana ve Thermite'e alternatif geliyor

Rainbow Six Siege'e atak tarafına yeni bir karakter daha ekleneceği belirtildi. Yeni karakterin, "breaching operator" yani kapı duvar kırma işlerini yapacak bir operatör olacağı açıklandı. Geçtiğimiz gün itibari ile Operation Parabellum'la oyuna eklenecek olan Alibi ve Maestro karakterleri için bir oynanış videosu yayınlanmış ve karakterlerin özellikleri ayrıntılı bir şekilde tanıtılmıştı. Görünen o ki Ubisoft, Rainbow Six Siege'i hem operatör hem de içerik olarak desteklemeye devam edecek.

Rainbow Six: Siege'e gelen yeni harita ve karakterler mükemmel

Rainbow Siege'e yeni bir karakter daha yolda

Haziran ayında çıkış yapması planlanan Operation Parabellum'un tanıtım gecesinde konuşan pazarlama direktörü Alex Remy, önümüzdeki dönemde Rainbow Six Siege' e eklenecek içerikler hakkında konuştu. Alex Remy; atak tarafında bir ya da iki tane, duvar yıkan karakter eklemek istiyoruz, bu karakterler Sledge ya da Buck gibi hafif duvar yıkıcı operasyoncular, ya da  Thermite ve Hibana gibi ağır duvar yıkıcı türünde olabileceği belirtildi Oyuncuların, Thermite ve Hibana karakterlerine sıkışıp kalmasını istemediklerini belirten Remy'nin aktardıklarından anladığımız kadarıyla, yeni gelecek karakterin güçlendirilmiş duvarları yıkabilen bir operasyoncu olacağını söyleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Luke Skywalker
Luke Skywalker 21.05.2018 19:28
Bence bu karakterler Para Bellum'dan sonraki sezonda değil önümüzdeki yıl gelebilir.
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2018 23:37
Niye böyle bir kanaate vardığını anlayamadım. Bundan sonraki chapter'da birer adet İngiliz ve Amerikan operatör sonrasında ise Moroccan GIGR gelecek. Neden olmasın ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege'e yeni bir duvar yıkan karakter yolda
İlginizi Çekebilir