Rainbow Six: Siege'in yeni hatası oyunculara oyunu sildirtti

Furkan Güler 4.04.2018 - 11:56
Ubisoft oyunun teknik hatalarını bir türlü gideremedi.

Ubisoft'un son dönemlerde geliştirdiği en kaliteli oyun olarak gösterilen rekabetçi taktiksel FPS oyunu Tom Clancy's Rainbow Six Siege, sahip olduğu oyuncu sayısı ile büyük rekabetçi FPS oyunlarına güzel bir rakip oldu. Çoğunlukla takım dayanışmasına bağlı olan oyunun mekanikleri her ne kadar oyuncuyu kendine bağlasa da, ortaya çıkan yeni bir oyun hatası oyuncuları oldukça kızdırdı. Son güncelleme ile güçlenen Blitz karakterinde ortaya çıkan bu hatada, karakter nişan almadan sanki nişan alıyormuş gibi ateş edebiliyor. Bir elinde kalkan, diğer elinde ise silah olan Blitz'in nişan almadığı zamanlarda savunma pozisyonunda ateş ettiği için hedefi vurması zorlaşıyor.

Rainbow: Six Siege'in yeni hatası oyuncuları kızdırdı

Nişan aldığında gardını indiren karakteri savunmasız halinde vurmak oldukça kolay. Ancak bu hata sayesinde karakter hem gardını düşürmüyor, hem de sanki nişan alıyormuşçasına kalkanının yanından düzgün bir şekilde ateş edebiliyor. Tüm platformlarda ortaya çıkan bu açık sonrasında Ubisoft geliştiricilerinin acilen oyuna yeni bir güncelleme getirmesi beklenmekte. Aksi taktirde bu tarz hatalar yüzünden oyunu bırakan oyuncu sayısı gün geçtikçe artacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 4.04.2018 16:53
Yavv bir karekter böyle diye kim oyun silmiş.Oyun içinde blitz seçme oranı kaç ki millet oyun siliyor.Herkes onunla mı oynuyor da bu hatadan dolayı oyun siliyorlar saçmalık.
Luke Skywalker
Luke Skywalker 7.04.2018 12:36
Yanlız blitz özellikle son bufftan sonra çok fazla seçiliyor ki birkaç gündür bu bugla da karşılaşıyorum bazen bizim takımda bazen karşıda, adamla 1v1 kaldık kalkanı indirmeden tak diye hs attı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2018 00:27
Hedefi vurması değil,hedefin vurması olacak bence. Blitz ya kaldırılmalı ya da flash sayısının düşürülmesi lazım. Çok sıkıntı bir operatör
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni hatası oyunculara oyunu sildirtti
İlginizi Çekebilir