Rainbow Six: Siege'in yeni sezonuyla alakalı video yayınlandı

Furkan Güler 13.11.2019 - 13:45
Yeni sezon nasıl olacak?

Taktiksel FPS türünün en çok oyuncuya hitap eden oyunu olan Rainbow Six: Siege'in yeni sezonuyla alakalı video yayınlandı. Yayınlanan videoda, Kali ve Wamai operatorlerinin özelliklerine yakından bakıyoruz. İlk olarak videoda Kali'yi gösteren Ubisoft, karakterin keskin nişancı tüfeğine dikkat çekiyor. İnce duvarları tek mermiyle delebilen karakter, izli mermisiyle yüksek hasarlar atabiliyor. Tek bir vuruşta düşmanı yaralayan tüfek, oldukça can yakacak. Ayrıca güçlendirilmiş duvarlarda da delik açabilen Kali, delik açtığında patlama etkisi yaratabiliyor. Böylelikle duvarı koruyan jammer ve elektrik aletleri yok olabiliyor. 

Sevilen FPS oyunu Rainbow Six: Siege'in yeni sezonuyla alakalı video yayınlandı

Afrikalı diğer karakter Wamai ise atak tarafının bombalarını ve diğer fırlatılabilir eşyalarını toplayabilen bir alete sahip. Yerleştirdiği yerde manyetik özelliğiyle çektiği bombaları birkaç saniye içerisinde patlatıyor. İlk olarak pek etkili gibi durmasa da Wamai'nin taktiksel anlamda büyük işler yapabileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca yeni sezonda Tema Park haritasını geri getiren geliştiriciler, haritayı güncelleyerek geri getirecek.

Bakalım Shifting Tides sezonuyla birlikte oyuna daha ne gibi içerikler gelecek?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2019 18:26
Hayır geç kalıyorsunuz acaba r6 ile ilgili haber ve konuları bana devretseniz fena mı olur?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2019 16:40
Kenya ordusu bile geldi ya kenya...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.11.2019 14:20
Sadece şu abla uüzünden tekrar indirdim. Asırlardır beklediğim bolt action sniper geliyor ablamızla. Sadece dümdüz sniper da değil altında bomba atar var duvar delen. Efsane op bir alet.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six: Siege'in yeni sezonuyla alakalı video yayınlandı
İlginizi Çekebilir