Raised By Wolves, ikinci sezon onayını aldı

Özgür Deveci 20.09.2020 - 14:26
Aaron Guzikowski imzasını taşıyan Amerikan bilim kurgu drama dizisi Raised by Wolves, HBO Max'ten ikinci sezon onayını aldı.

Raised by Wolves, HBO Max'ten ikinci sezon onayını aldı. Haber, drama dizisinin prömiyer yapmasından iki hafta sonra geliyor. Aaron Guzikowski, yönetmenliğini yaptığı dizide aynı zamanda yapımcı olarak görev yapıyor. Ridley Scott, ilk iki bölümü yönetmenin yanı sıra Scott Free Productions aracılığıyla yönetici yapımcılığını da üstlenerek televizyondaki ilk dizi yönetmenliğini yapmış oldu. Buna ek olarak David W. Zucker, Jordan Sheehan, Adam Kolbrenner ve Mark Huffam gibi ünlü isimlerde dizide yönetici yapımcılar olarak görev alıyor.

HBO Max'in orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey yaptığı röportajda "Raised by Wolves denilince aklıma sanat geliyor. Zorlayıcı bir hikaye oluşturmada, yapım tasarımında, özel efektler ve sinematografideki oyuncularımızın bu unutulmaz karakterleri tasvirlerindeki sanattan bahsediyorum ve tabii ki Ridley Scott'tan. Aaron Guzikowski ve bizim efsanevi eserimize eklenen olağanüstü sanat ekibi. Listelerin zirvesindeki bu dizi, Ridley'in bilimkurgu ve korku öğelerini güzel bir şekilde bir araya getirirken, hayranlarına bir süredir gördükleri en orijinal hikayelerden birini sunuyor. Dizinin ikinci sezonda bizi neler beklediğini görmek için sabırsızlanıyorum." ifadelerinde bulundu.

Raised By Wolves, ikinci sezon onayını aldı

Raised By Wolves, HBO Max'ten ikinci sezon onayını aldı

Dizi, gizemli ve keşfedilmemiş bir gezegende insan çocukları yetiştirmekle görevli iki android üzerine odaklanıyor. Büyüyen insan kolonisi dini farklılıklarla parçalanma tehdidi altındayken, androidler insanların inançlarını kontrol etmenin hain ve zor bir iş olduğunu öğreniyorlar. Yayın hayatına ilk olarak TNT'de başlayan dizinin geçtiğimiz Ekim ayında HBO Max tarafından yayın hakları satın alındı.

Rotten Tomatoes sitesinde 43 eleştirmenden %74'lük bir ortalama yakalayan dizinin başrollerini ise, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya Shah, Ivy Wong ve Travis Fimmel paylaşıyor. Son olarak dizinin yayınlanan yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2020 22:59
O kendini öldür diyen velet neden geliyor derdi neymiş acaba, bir de çocukların çiplerini toplayan yaratığa ne oldu acaba?
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2020 12:57
Muhtemelen velet değil o başka bir şekle bürünen bir varlık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2020 01:03
Buraya not düşelim bu dizi alanında Kült olacak.
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2020 15:38
Kült kelime anlamı ufak çaplı ama ciddi sadık hayranları olan yapımları denir bu dizi daha büyük çaplı kitleye yayılacak Galactica gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2020 19:50
Bu dizi almazsa ne alacaktı merak ediyordum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Raised By Wolves, ikinci sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir