Raised By Wolves iptal edildi

Murathan Özlü 5.06.2022 - 17:40
Raised By Wolves iptal edildi, dizide "Father"'ı oynayan Abubakar Salim karara tepki gösterdi

HBO Max'ın ilgiyle izlenen dizisi Raised By Wolves iptal edildi. Dün gece yayınlanan duyurunun ardından,  Ridley Scott imzalı Raised By Wolves'un fişi, üçüncü sezonunu göremeden süpriz bir şekilde çekildi. Dizide "Father" (Baba) rolünü üstlenen Abubakar Salim, dizinin başka bir platforma geçip yayın hayatına devam edebileceğini umuyor.

Raised By Wolves iptal duyurusu geldi,  Abubakar Salim reddite "Call Of Action" adıyla başlık açtı

Salim, redditte açtığı "Call Of Action" (Eylem Çağrısı) başlığında, bu kararın kendisini pek şaşırtmadığını ve dizinin yayın hayatına devam edebilmesi için umut olduğunu vurguluyor.  Discovery ile Warner Bros'un birleşiminin ardından HBO Max platformunun durumu da merak konusu olmuştu. Birleşmenin ardından verilen ilk kararlardan biri Raised By Wolves'un iptali oldu.

Raied By Wolves iptal
Salim, konuya dair şu ifadeleri kullanmış:
" Göreceğiniz üzere çok ilginç bir durumun ortasında kaldık. Planlanma aşaması bitmiş ve tamamen tamamlanmış bir hikayemiz,  olağanüstü bir prodüksiyon ekibimiz,  izleyici ve eleştirmenlerden aldığımız harika geri dönüşler ve muhteşem bir izleyici kitlemiz var. Tüm bunlar göz ardı edilemez."

HBO Max, konuyla ilgili olarak " Raised By Wolves'un üçüncü sezonunu iptal etmiş olsak da, oyunculara ve yapım ekibine minnettarız" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 21:35
Güzel yerde kalmıştı 2. sezon yazık olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.06.2022 00:34
2. sezonu çok sıkılarak zorla bitiren birisi olarak dizinin iptal edilmesi bence çok yerinde bir karar olmuş. Çok büyük beklentilerim vardı ilk fragmanlar geldiğinde ve hbo yapımı olduğundan ama 2 sezon da bekleneni hiç veremedi. Bilim kurgu yapmak gerçekten en zor iş bence. Çok nadir, çıkarlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2022 19:39
Bu dizi nedir? Konu nedir? Neden iptal edilmiştir? Bu tip sorulara cevaplar veren bir haber yapmayı becerebilirseniz eğer, cidden konuya uzak kalan insanlarında ilgisini cezbedebilirsiniz!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2022 18:35
Yuh!!!! O kadar izledik cok da heyecanli bir yerde kalmisti.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2022 18:00
Kötü haber benim için, son sezon ekrana kilitlemişti beni. inşallah devam eder hala merak içerisindeyim. Uçan bir koca yılanın kocaman bir ağacı yediği bölümü unutmadık :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Raised By Wolves iptal edildi
İlginizi Çekebilir