Ratchet & Clank: Rift Apart hikaye videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 26.05.2021 - 11:42
Çıkış tarihine kısa bir süre kalan ve Türkçe altyazı desteğine sahip olan Ratchet & Clank: Rift Apart için yeni bir video daha yayınlandı

Playstation ekibi Ratchet & Clank: Rift Apart için yeni videolar yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak oyunda kullanacağımız silahlara özel bir video yayınlanmış ve buradaki satın alma, güncelleme dinamiklerine değinilmişti. Playstation resmi hesapları üzerinden bu sefer de oyunun hikayesine odaklanan bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun geçeceği farklı mekanlara yer verildiği gibi grafiklerinin ne kadar güzel gözüktüğü bir kez daha görüyoruz diyebiliriz.

Ratchet & Clank: Rift Apart için hikaye videosu geldi

Videonun ilk dakikalarında muhtemelen hikayenin de ilk dakikalarını görüyoruz. Büyük dinozorun düştüğü sahnelere bakacak olursak dünyaların birbirine geçmeye başladığını bu sahnelerden anlıyoruz. Videonun ilerleyen dakikalarında ise ziyaret edeceğimiz diğer gezegenlere ve göreceğimiz diğer karakterlere de yer verilmiş. Oyuna adını veren Ratchet ve Clank dışında bu sefer bildiğiniz gibi yeni bir oynanabilir karakterimiz daha var. Lombaks ırkından olan Rivet hikaye konusunda da önemli bir yere sahip olacak.

Bir animasyon filminden fırlamış gibi gözüken ve Türkçe altyazı desteğine de sahip olan oyunun 11 Haziran'da çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2021 22:44
Hala adamakıllı bir oyun göremedik.Ufukta da görünmüyor.Eski oyunlarını 4k yapsa ona da razıyız artik.Ama o da çok az oyunda var.Sony çıtayı kırdı galiba ya da ps5 fos çıktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ratchet & Clank: Rift Apart hikaye videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir