Ratchet & Clank: Rift Apart'ın yeni oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 28.08.2020 - 12:25
Insomniac tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak olan Ratchet & Clank: Rift Apart'ın yeni oynanış videosu yayınlandı.

Geliştirici Insomniac Games ve yayıncı Sony Interactive Entertainment, aksiyon platform oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart için yedi dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayınladı. Yayınlanan fragmanla birlikte oyunun çıkış aralığı da belli oldu. Gamescom sunucularından Geoff Keighley'nin Insomniac geliştiricileri ile yaptığı canlı yayın sırasında oyunun PlayStation 5'in çıkış aralığında piyasaya sürüleceği duyuruldu. Yani büyük ihtimalle önümüzdeki Noel döneminde oyunun çıkışını gerçekleştireceğini söyleyebiliriz. Oyunun yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

2016'da PlayStation 4 için reboot edilen Ratchet & Clank oyununun devamı niteliğinde olacak Rift Apart, PlayStation 5'in ultra yüksek hızlı SSD'si ve DualSense kablosuz kontrolcüsü ile yepyeni yıldızlar arası bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor. PS5’in ultra yüksek hızlı SSD'si sayesinde oyuncular, oyun esnasında farklı boyutlar arasında sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek. Buna ek olarak DualSense, dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile savaşa hayat verecek.

Ratchet & Clank: Rift Apart'ın yeni oynanış videosu yayınlandı

Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5 çıkış aralığında piyasaya çıkacak

Ratchet & Clank: Rift Apart, Insomniac Games tarafından geliştirilen ve PlayStation 5 için Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak üçünü şahıs bakış açısına sahip bir platform oyunudur. Oyun ilk olarak Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" sunumunda duyurulmuştu. Serinin 10. oyunu olma özelliği taşıyan yapım, yepyeni bir oynanış mekaniği ile birlikte geliyor. Oyunda ormanlık alanlardan, fütüristik siberpunk şehirlere, tarih öncesi dinozorlar döneminden, geleceğin teknolojik şehirlerine kadar birçok mekanda boyutlar arası geçiş yapabileceğiz. Tabii baş belası düşmanlarımız yine karşımızda olacak. Oyundaki amacımız ise, Dr. Nefarious'un uzayın ve zamanın dokusuna zarar veren yıkıcı planından evreni kurtarmak.

Gamescom 2020 etkinliğinde Ratchet & Clank: Rift Apart haricinde daha birçok oyundan fragman yayınlandı. Etkinlikte yayınlanan diğer fragmanları merak ediyorsanız ana sayfamızdan diğer başlıklara göz atabilirsiniz. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimler bu oyunu merakla bekliyor? Yayınlanan fragman ilginizi çekti mi? Fragmanda gözünüze çarpan detaylar olursa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 21:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2020 23:51
TV'yi açtığmızda kanal değiştirdiğmizde şu kanal daha gerçekçi yada diğer kanal daha vasat gösteriyor demiyoruz niye bi standart var,,,,işte konsollara da böyle bir standart grafik getirilmesi gerekiyor yani gerçeğini aratmayan güçte konsolların raflardaki yerini alması kanaatindeyim
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2020 08:21
Kardeş ne içtin sen? Bana da versene.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2020 23:06
ps5 in en iyi oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 23:56
İyidd nu yeni değil ki. İlk duyurulduğu gameplayin uzun hali :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2020 13:25
bay zurko nun yine canı sıkılacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ratchet & Clank: Rift Apart'ın yeni oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir