Punisher aktörü Ray Stevenson hayatını kaybetti

Ersin Kılıç 23.05.2023 - 00:05
Punisher, Dexter, Rome ve Thor gibi birçok yapımda yer alan ünlü oyuncu Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz saatlerde üzücü bir haber daha geldi ve ünlü oyuncu Ray Stevenson'ın hayatını kaybettiği açıklandı. İrlandalı aktörün ölüm sebebi henüz açıklanmadı. Aktörün ölüm haberini ise menajeri tarafından doğrulandı.

Thor filmlerinde de yer alan Ray Stevenson hayatını kaybetti

Ray Stevenson özellikle Rome dizisinde canlandırdığı Titus Pullo karakteri ile büyük beğeni toplamıştı. Aynı zamanda Punisher filmlerinde Frank Castle karakterine hayat veren ünlü oyuncu Thor filmlerinde ise Asgard'ın en ünlü savaşçılarından biri olan Volstagg karakterini canlandırmıştı.

Son olarak Oscar ödülü kazanan S.S Rajamouli'nin yönettiği RRR filminde de boy gösteren ünlü oyuncu bu yıl içerisinde Disney+ platformunda yayınlanacak Ahsoka dizisi için de kamera karşısına geçmiş ve Baylan Skoll karakterini canlandırmıştı.

1964 yılında Lisburn'de doğan Stevenson, ilk olarak 1998 yapımı The Theory of Flight filminde Helena Bonham Carter ile birlikte rol aldı. 2000'li yıllarda yer aldığı yapımlarla yıldızı parlamaya başlayan oyuncu ayrıca The Other Guys, Kill the Irishman, The Three Musketeers, The Book of Eli ve G.I. Joe gibi filmlerde de rol almıştı. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 23.05.2023 10:03
Allah rahmet etsin. İyi oyuncuydu, iyi bir Punisher'dı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ray Stevenson hayatını kaybetti
İlginizi Çekebilir