Razer, E3 fuarında özel bir sunum düzenleyecek

Ersin Kılıç 2.06.2021 - 11:38
Oyuncu aksesuarları denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Razer, E3 2021 fuarında ilk defa özel bir sunuma imza atacaklarını açıkladı.

Oyun dünyasının en büyük fuarlarından biri olan E3 2021'de sunum yapacak firmalardan birisi de Razer olacak. Firma yaptığı açıklama ile fuarın açılış sunumlarından birine imza atacaklarını duyurdu. Bu sunum için 'genişletilmiş gerçeklik' teknolojisi ile bir açılış konuşması yapılacak. Razer'ın konu ile ilgili yaptığı açıklama ve sunum detayları şu şekilde;

Razer, E3 fuarında bir sunum düzenleyecek

Razer, 14 Haziran Pazartesi günü saat 15:00 PDT'de (Türkiye saati ile 14 Haziran Pazartesi gecesi 01:00) E3 2021'deki açılış konuşmalarda ilk E3 Razer Keynote'unun gerçekleştireceği duyurdu. Razer CEO'su ve Kurucu Ortağı Min-Liang Tan, PC oyunlarında çıtayı yükseltmeye devam edecek, Razer'ın sınıfının en iyisi teknolojisi ve tasarımı ile inşa edilen bir dizi yenilikçi donanımı açıklayacak.

Bu, Razer'ın önde gelen küresel video oyunu etkinliği E3'teki ilk açılış konuşması olacak. Her yıl dünyanın önde gelen video oyun markalarının katılımıyla her zaman video oyunu endüstrisinin yılın en iyilerini öne çıkaran fuarda Razer, bu yıl açılış konuşması yapacak olmaktan ve PC oyunculuğu için en iyisini destekleyecek, en son yenilik ve donanımlar hakkında haberleri paylaşmaktan gurur duyuyor.

Razer, E3 fuarında özel bir sunum düzenleyecek

Firmanın CEO'su Min-Liang Tan, gerçek ve sanal alanları sürükleyici bir sunum deneyimi için bir araya getiren yepyeni "genişletilmiş gerçeklik" (extended reality) formatıyla gerçekleşecek Razer E3 2021 Keynote'a liderlik edecek. E3’ün etkileşimli katmanı ile desteklenen canlı yayındaki konuşmaya, dünya çapında milyonlarca Razer hayranı ve oyuncu katılıp, etkileşimde bulunabilecek. 

Min-Liang'ın açılış konuşmasına, PC oyunculuğunu daha üst performans ve atmosfer zirvelerine taşıyacak yenilikleri sergilemek için endüstri lideri oyuncular da eşlik edecek. Razer E3 Keynote; E3'ün resmi kanallarında (YouTube, Twitch, Twitter, Facebook), E3 portalı ve uygulamasında, IGN, GameSpot, PC Gamer, GamesRadar+ ve daha fazlası dahil olmak üzere E3'ün medya ortaklarının web sitelerinde ve Razer'ın başlıca sosyal kanallarında uluslararası olarak yayınlanacak.

E3 Keynote'un ardından, oyun ünlüleri ve Razer personelinin ev sahipliği yaptığı genişletilmiş RazerStore Live sanal etkinliği, ilk bakış deneyimleri, ürün lansmanları ve giveawayler Razer'ın sosyal kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 17:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer, E3 fuarında özel bir sunum düzenleyecek
İlginizi Çekebilir