Razer Strider Chroma ve Razer Goliathus Chroma 3XL modelleri duyuruldu

Ersin Kılıç 6.08.2022 - 14:07
Razer, bugün iki yeni ultra büyük boyutlu oyuncu fare matını duyurdu: Razer Strider Chroma ve Razer Goliathus Chroma 3XL.

Razer oyuncu aksesuarları konusunda farklı ürünler ve seçeneklere imza atmaya devam ediyor. Firma yaptığı açıklama ile yeni fare matlarının duyurusunu gerçekleştirdi. Razer Strider Chroma ve Razer Goliathus Chroma 3XL modeli farklı tercihe sahip olan oyun severler için farklı çözümler sunuyor. Yapılan açıklama ve ürün detayları şu şekilde;

Razer Strider Chroma ve Razer Goliathus Chroma 3XL fare matları duyuruldu

Razer Strider Chroma, genişletilmiş boyutta Razer Chroma RGB ile dünyanın ilk hibrit oyun faresi matı iken Razer Goliathus Chroma 3XL, ultra büyük 3XL boyutunda olan ve Razer Chroma RGB ile desteklenen yumuşak oyun fare altlığıdır.

Razer Strider Chroma ve Razer Goliathus Chroma 3XL modelleri duyuruldu

Razer Strider Chroma: Hepsinden daha Parlak

Hibrit bir yumuşak/sert yüzeye sahip Razer Strider Chroma, hem yumuşak hem de sert yüzeyin pürüzsüz, eşit kaymasını sunarak aynı derecede hassas çevik hareket sağlar. 900 mm x 370 mm ölçülerinde ve 4 mm kalınlığında olan geniş genişletilmiş mat; klavyeniz ve fareniz için geniş alan yaratır. Kaymaz bir taban ile, kavrayıcı alt taraf, onu gerçekten bir masaya tutturmak için yivli bir desenle güçlendirilmiştir. Strider Chroma ayrıca, herhangi bir sıvı dökülmesine karşı korumalıdır. Tutarlı kontrol için düz bir yüzey sağlarken, uzun ömürlülük için de bükülmeye ve suya dayanıklıdır.

Razer Strider Chroma ve Razer Goliathus Chroma 3XL modelleri duyuruldu

Razer Strider Chroma, rakipsiz kişiselleştirme için 19 adet çoklu özelleştirilebilir aydınlatma bölgesine sahip dünyanın ilk hibrit oyuncu fare matıdır. Razer Chroma™ RGB ile güçlendirilen mat, 16.8 milyondan fazla renk ve sayısız aydınlatma efekti ile maksimum RGB aydınlatmasına izin verirken, 200'den fazla Chroma entegre oyunla dinamik olarak tepki verme becerisine sahiptir.

Razer Goliathus Chroma 3XL: Ve ışık yaratıldı

Razer Strider Chroma ve Razer Goliathus Chroma 3XL modelleri duyuruldu

Daha da büyük bir mat isteyen oyuncular için Razer Goliathus Chroma 3XL 1200mm x 550mm boyutlarında ve 3.5mm kalınlığındadır. Razer'ın en çok satan yumuşak oyun faresi altlığı serisi şimdi bu ultra büyük boyutta geliyor ve Goliathus Chroma 3XL'nin tüm masaları kaplamasını sağlıyor. Bu da onu, daha düşük DPI kullananlar veya manevra yapmak için daha fazla fare altlığı alanına sahip olmak isteyenler için mükemmel kılıyor. 

Mikro dokulu kumaş yüzeyi ile her fare hareketi, nihai hassasiyet için tam imleç hareketine dönüştürülerek, oyuncuların bu ölümcül hız ve kontrol dengesine ulaşmalarını sağlar. Tüm hassasiyet ayarları ve sensörler için optimize edilen Razer Goliathus Chroma 3XL, ister lazer ister optik sensör kullanıyor olun, güvenilir oyun kontrolü için eksiksiz izleme yanıtı sunar. Kaymaz kauçuk taban ile donatılmış mat, en yoğun oyunlarda bile sağlam bir şekilde yerinde kalır. 

16.8 milyon renk, sayısız desen ve dinamik oyun içi aydınlatma efektleri sunan Razer Chroma RGB ile güçlendirilmiş mat ile oyuncular, oyun cihazları için dünyanın en büyük aydınlatma ekosistemiyle tam RGB özelleştirmesini ve daha derin bir atmosfer yaratma deneyimini yaşayabilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Razer Strider Chroma ve Razer Goliathus Chroma 3XL modelleri duyuruldu
İlginizi Çekebilir