RDR 2 düello modu ile silahlı herkesle hesaplaşabilirsiniz

Alparslan Gürlek 29.04.2021 - 13:31
RDR 2 düello modu oyuna yeni bir düello mekaniği ekliyor ve silahı olan herkesle kozlarınızı paylaşabilmenize olanak sağlıyor.

RDR 2 düello modu, oyunda silahı olan bütün NPC'ler ile bire bir düellolara çıkmanıza olanak sağlıyor. Oyunun göz alıcı dünyasında gezerken yanınızdan geçen silahlı birinden gıcık mı kaptınız? Onu doğrudan düelloya davet ederek kozlarınızı paylaşabileceksiniz. Oldukça eğlenceli görünen bu yeni Red Dead Redemption 2 modu ile keyifli vakit geçireceğinizi düşünüyoruz.

RDR 2 düello modu ile NPC'ler ile düello atabilirsiniz

Shtivi'nin Duels modu, silahı olan herkesi bir hesaplaşmaya davet etmenize olanak tanıyor. Tabi silahsız birine meydan okumak Vahşi Batı'da bile kaba bir davranış olacağından buna izin verilmiyor. Mod geliştiricisi bunun oyundaki düellolardan ilham alınarak tasarlandığını ve özelleştirilebilir olduğunu söylüyor. Dilerseniz sinematik düellolar yapabilirsiniz. Konuşmalar, animasyonlar ve ses efektleri ile birlikte bu RDR 2 düello modu kendine has özellikleriyle geliyor. Aynı zamanda oyun kumandası desteği de mevcut.

RDR 2 düello modu

Biriyle düello yapmak için ona yaklaşıp odaklanabilirsiniz. Yaklaştığınızda mini haritanızda küçük bir nokta göreceksiniz ve silahınızı çekip düelloya başlayabileceksiniz. RDR 2 düello modu aynı zamanda bazı kuralları da beraberinde getiriyor. Öyle ki siz kavgadan çekilmek isteseniz bile rakibiniz size saldırabilir, çünkü o silah bir kere çıktı mı patlar! Ayrıca onlar yerine geçmeden sizin ateş etmeniz de kurallara aykırıdır. Eğer fikir hoşunuza gittiyse ve indirmek istiyorsanız buraya tıklayarak NexusMods üzerinden bulabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

 

 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 02:29
ben bunu çalıştıramadım yaw.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2021 18:58
Biz MK da yabancıları sevmeyiz, seni düelloya davet ediyorum, Bum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
RDR 2 düello modu ile silahlı herkesle hesaplaşabilirsiniz
İlginizi Çekebilir