RDR2 fan montajı, ölebileceğiniz tüm yolları müzik videosuna dönüştürüyor

Merlinin Kazanı 14.12.2021 - 18:01
Frank Sinatra'nın "That's Life" isimli şarkısıni kullanarak hazırlanan RDR2 fan montajı Vahşi Batı'nın hem güzelliğini hem de acımasızlığını sergiliyor.

Ustalıkla düzenlenmiş bir RDR2 fan montajı, oyuncuların Rockstar Games'in Vahşi Batı yapımında girebilecekleri tüm çılgın ve acımasız tuhaflıkları gösteriyor. Açık dünya 2018 unvanı, oyuncuları American Frontier'in kanunsuz dünyasına götürüyor ve onları pişmanlık duyan kanun kaçağı Arthur Morgan olarak gösteriyor. Red Dead Redemption 2 kombine bir duygusal rezonans anlatı ile gerçekten sürükleyici açık dünya deneyimi, bugün bile hala oynanabilirliğini sürdürüyor.

RDR2 fan montajı, ölebileceğiniz tüm yolları müzik videosuna dönüştürüyor

Hemen söylemeliyiz ki bu video ne yazık ki İngilizce bilen okurlarımız için. Rockstar Games'in Red Dead Redemption 2, orijinal 2010 oyununun bir prequel görevi görüyor ve birkaç karakterin arka planını ortaya çıkarıyor ve aynı zamanda tamamen yenilerini tanıtıyor. İlk Red Dead Redemption'da kovboy John Marston'u yönetmiştik. RDR2'de ise, Marston'un eski çete arkadaşı Arthur Morgan'ı oynanabilir kahraman olarak görüyoruz.

RDR2 fan montajı, ölebileceğiniz tüm yolları müzik videosuna dönüştürüyor

Red Dead Redemption 2'nin daha mizahi ve açık yürekli yönlerini kutlamak için Reddit kullanıcısı SidScam10, oyun içi görüntülerin harika bir montajını yaptı. Frank Sinatra'nın "That's Life" şarkısına ayarlanan video, Arthur'un bir ayı tarafından hemen hırpalanmak üzere bir kulübeye girmesiyle başlıyor. Bir barda çok içen karakterin sahneleriyle serpiştirilmiş montaj, oyuncuların RDR2'den bekleyebilecekleri çok çeşitli deneyimler arasında  geçiş yapıyor. Bir atı ağaca çarpmak, bir çiçek tarlasında gezinmek, bir timsah tarafından yenmek, hükümet ajanlarını biçmek ve bir sıcak hava balonuna binmek, Rockstar Games'in Vahşi Batı destanının sunduğu şeylerden sadece birkaçı.

Red Dead Redemption 2'nin devasa ve son derece ayrıntılı açık dünyası,  oyuncuların keşfetmesi için çok çeşitli farklı deneyimler yaratıyor. Oyun oldukça huzurlu olabilir, oyuncular saatlerce balık tutabilir veya çiçek toplayabilir, ancak şiddet asla uzakta değildir. SidScam10'un eğlenceli RDR2 fan montajı, Rockstar Games'in ikonik Vahşi Batı yapımının her yönüne saygı göstererek bu kaliteyi mükemmel bir şekilde gösteriyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.12.2021 23:01
Gelmiş geçmiş en iyi oyun bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
RDR2 fan montajı, ölebileceğiniz tüm yolları müzik videosuna dönüştürüyor
İlginizi Çekebilir