Realme Watch 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

Özgür Deveci 22.01.2021 - 14:33
Realme Watch 2, 1.4 inç boyutundaki TFT ekranında nabız takibiyle uyku döngülerini ve kandaki oksijen oranını gösterebiliyor.

Çin menşeli teknoloji firması Realme'nin yeni akıllı saati, Amerika İletişim Kurulu FCC'nin veritabanında listelendi. RMW2008 model numarasına sahip Realme Watch 2, kandaki oksijen seviyesi (SpO2), 24 saatlik dinamik kalp hızı monitörü, çoklu egzersiz modları, uyku takibi, meditasyon modu, mesaj bildirimi ve müzik kontrolü gibi temel özellikleri içeriyor. Minimalist tasarımıyla ve 3 farklı renk seçeneğiyle kutudan çıkacak olan saat, suya dayanıklı IP68 sertifikası ile birlikte gelecek.

Tasarım çizgileri itibariyle Realme Watch'a oldukça benzeyen Watch 2 modeli, kare şeklinde bir ekran ve çerçevenin sağ tarafına konumlandırılmış güç düğmesiyle bizleri karşılıyor. Realme Watch 2'nin piyasaya sürülmesi, cihazın Watch 2 Pro ile birlikte Realme Link uygulamasının kodlarında görüntülenmesinden sonra bekleniyordu. Ancak FCC sertifikası sayesinde, saatin teknik detaylarını ve tasarımını artık biliyoruz.

Realme Watch 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

Realme Watch 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı

Realme Watch 2'nin sızdırılan görüntüsü, kare şeklinde bir gövdeye ve plastik görünümlü kayış yapısına sahip olduğunu ortaya koyuyor. Büyük ihtimalle, selefine benzer bir şekilde uygun fiyatlı bir akıllı saat olacak. FCC belgeleri ayrıca, cihazın renkli ekranının yanı sıra Ayarlar uygulaması ve Hakkında sayfası dahil olmak üzere saatin kullanıcı arayüzünü de gösteriyor.

1,4 inç boyutundaki TFT ekranında 320 x 320 piksel çözünürlük sunacak Watch 2 modeli, IP68 korumalı suya dayanıklı kasayla birlikte geliyor. Mavi, Kırmızı ve Yeşil renk tonlarıyla kutudan çıkacak model, 257,6 x 35,7 x 12,2 mm ebatlarına sahip. Android bir akıllı telefona (5.0 ve üstü) bağlanmak için Bluetooth 5.0 LE iletişim teknolojisini kullanan saat, elde ettiği verileri Google Play platformunda yayınlanan realme Link uygulamasına senkronize edebilecek.

Realme Watch 2 modelinin 55$ fiyat etiketiyle piyasaya çıkması bekleniyor. Akıllı saatin çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 16:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Realme Watch 2'nin teknik özellikleri sızdırıldı
İlginizi Çekebilir