Red Barrels, Outlast Trials için ilk fragmanı yayınladı

Alparslan Gürlek 14.06.2020 - 12:25
Red Barrels tarafından geliştirilen, korku oyunlarına enfes bir soluk getiren Outlast serisinin yeni oyunu için bir fragman paylaşıldı. Outlast Trials geliyor!

Red Barrels tarafından geliştirilen Outlast serisi için duyurulan son oyun Outlast Trials için yeni bir fragman paylaşıldı. Oyuncuları tir tir titreten serinin son oyununda farklı bir sanat anlayışı gözümüze çarpıyor.

Outlast Trials için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Red Barrels'ın yeni projesi Outlast Trials için yeni bir fragman yayınlandı. Oyunun hikâyesi ve oynanışı hakkında ipuçları veren video, oldukça ilgi çekici duruyor. Gelin önce bir izleyelim, ardından üzerinde konuşuruz.

İlk çıktığında korku ve gerilimi doruklarında yaşatan Outlast oyunundan sonra Red Barrels, hikâyeyi farklı bir yöne çekerek Outlast 2'yi duyurmuştu. Korku oyunları arasında belki bundan on yıl sonra klasik olarak adını anacağımız dünya genelinde başarı elde etmiş serinin son oyunu Outlast Trials için de dün Red Barrels resmi YouTube hesabından bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Oyun için belki de en ilginç bilgi şu olabilir ki, serinin diğer oyunlarından farklı olarak Outlast Trials çok oyunculu oyun modlarını da içinde barındırıyor. Steam mağaza sayfasına girdiğimizde çapraz platform çok oyunculu oyunları desteklediğini görüyoruz. Outlast Trials için gösterilen etikette ise "Hayatta kalma korku oyunu" yazdığı dikkatimizden kaçmıyor. Öyle görünüyor ki, Dead by Daylight gibi çok oyunculu hayatta kalma oyunlarının arasına Red Barrels'tan gelen Outlast Trials de katılıyor.

Red Barrels, Outlast Trials için ilk fragmanı yayınladı

Ayrıca oyunun hikâyesi için ikinci oyundan ziyade ilk oyun referans alınmış gibi görünüyor. Yine ruh hastası kardeşlerimiz insanlar üzerinde deneyler yapıyor. Güya bilim ve insanlığın faydası için yapılan bu çalışmalara ise oyunun açıklamalarında şöyle yer verilmiş.

"Soğuk savaş döneminde geçen, insan görünümlü domuzlar, gelişmiş beyin yıkama ve zihin kontrolü yöntemlerini test etmek için Murkoff Corporation içindeki iyi insanlar tarafından gönülsüzce işe alınır. Güvensizlik, korku ve şiddet dünyasında ahlakınız zorlanacak, dayanıklılığınız test edilecek ve akıl sağlığınız ezilecek. Hepsi bilim, ilerleme ve insanlığın faydası adına."

Açıklamalar ve videodan gördüğümüz kadarıyla oyunun temel yapısı hakkında fikir sahibi olduk. Oyunun çıkışına kadar daha fazla detay paylaşılacaktır elbette. Bu arada, oyunun çıkışı demişken ondan da bahsedelim. Oyun 2021 yılında çıkacak, henüz net bir ay ve gün vermediler. Çıkış tarihi Steam ve Epic Store üzerinde "Özgürlük 2021'de sona erecek" şeklinde gözüküyor.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 10:38
Bırakın lan çoklu oyuncu geyiğini bu oyunların bi asaleti var last of us god of war silent hill resident evil uncharted bu oyunlar ağır olmalı para için oyunu piç ediyo firmalar gta'yada gün doğuyor bu sebeple oyununu 10 yıl uzatıyor
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2020 21:44
aynen öyle her sene birbirini tekrar eden seriler yüzünden rocstarın saçma ve gereksiz beşpara etmez oyunları na gün doğuyor neymiş gta mış red dead redemptions 2 miş açık dünya istiyorsanız açın Wicher 3 açık dünya görsün gözünüzzz! ha baş yapıt isterseniz last of us gow of war uncharted ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2020 16:58
Ücretsiz mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Barrels, Outlast Trials için ilk fragmanı yayınladı
İlginizi Çekebilir