Red Dead Online: The Naturalist güncellemesi çıktı

Ersin Kılıç 29.07.2020 - 10:24
Şahane bir vahşi doğaya sahip olan Red Dead Online, The Naturalist içeriği ile bu durumu bir adım daha ileri götürüyor ve sizi büyük bir ikilemde bırakıyor.

Red Dead Online için The Naturalist güncellemesinin çıktığı Rockstar Games tarafından açıklandı. Bu yeni içeriğe dair detaylar yayınlandığı gibi yeni bir tanıtım videosu da paylaşıldı. Oyunun vahşi doğasına daha net bir şekilde girebileceğimiz içerik aynı zamanda oyun severleri büyük bir ikilemde de bırakabilir.

Red Dead Online: The Naturalist güncellemesi çıktı

Red Dead Online: The Naturalist güncellemesi oyun için şimdiye kadar çıkan en büyük güncellemelerden birisi. PC ve Playstation 4 sürümü 5 GB olan bu güncellemenin Xbox One sürümü ise 4.70 GB boyutlarına sahip. Başta da belirttiğimiz gibi bu güncelleme oyuncuları büyük bir ikileme de sürüklüyor. Oyundaki vahşi doğayı, yani hayranları korumak tamamen sizin elinize bırakılmış. Tabi onları koruyabildiğiniz gibi postlarından benzersiz kıyafetler almanız da mümkün.

Bunun için hikaye gidişatında iki önemli karakter ön plana çıkıyor. Harriet Davenport'a yardım ederek efsanevi hayvanların izini sürebiliyor ve onlardan numuneler alarak doğayı korumak için önemli keşifler yapabiliyorsunuz. Diğer tarafta ise bizi Gus MacMillian bekliyor. Gus ise Harriet'in aksine bir tüccar gibi karşımıza çıkıyor. Hayvan postlarından iyi para elde edebiliyor ya da dediğim gibi farklı kostümlere kavuşabiliyorsunuz.

Red Dead Online: The Naturalist içeriği aynı zamanda farklı ekstraları da oyuna ekliyor. Merhameti öldürme, geliştirilmiş kamera açısı, yeni bir at ve yeni eşyalar da bu güncelleme ile oyuna ekleniyor. Rockstar Games ayrıca 19 Ekim'e kadar Outlaw Pass 3'ün 40 külçe altına alınabileceğini de açıkladı. Bu sayede XP Boost kazandığınız gibi silah güncelleme parçaları, yeni bir köpek, kamera filtreleri ve harcamış olduğunuz 40 altın külçeye yeniden kavuşabiliyorsunuz. 

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 30.07.2020 03:58
Rockstar'ın online'a sunduğu hiç bir şeyi singleplayer'e koymaması gerçekten ahmakça.

Weapon locker'ı oyun çıktıktan 3 sene sonra oyuna eklemek kadar ahmakça.

Online oynamayı seven biri singleplayer'e zaten bakmıyor. Belki hikayeyi bitirip dalıyor online'a.
MK Okuru
MK Okuru 31.07.2020 07:59
Kardeş zaten bu oyunun hikaye modu efsane . Bu oyunun online modu sonra eklendi
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 30.07.2020 09:49
Online kısmını çözemedim halen singleplayer'ı da bitiremedim her gün bir görev yapıyorum ya da ortalıkta geziyorum. Sadece gezmek bile çok keyifli ancak 50-60 fps şu an benim değerler, ufak bir optimizasyonla 60ın üzerine atarım diye beklentim var.
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2020 12:41
Oyunun ayarlar kısmına iyi bakmanızı öneririm optimizasyonu aslında şuan kötü değil çok fazla etki eden ayar var gereksiz de işe yaramayan kısımları düşürürseniz 60 yakalaba bilir eğer sistem önerilenin altında değilse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2020 16:28
Single da 160 saatim var acaba haritayı ne zaman açacaklar tam meksikadan bahsediyorum 2020 yılı için Ciddi planlarımız var demişlerdi büyük eklenti olarak hem Rdr hem Gta için bakalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Online: The Naturalist güncellemesi çıktı
İlginizi Çekebilir