Red Dead Redemption ve GTA 5, Nintendo Switch'e mi geliyor?

Hakan Hervenik 5.01.2018 - 11:07
Nintendo Direct bir hayli heyecanlı geçecek gibi.

Geçtiğimiz yılın son olarak yapılan Nintendo Switch'in son Nintendo Direct etkinliğinde Bethesda, Doom ve Wolfenstein II: The New Colossus'un Nintendo Switch'e geleceğini duyurmuştu. Bu da Nintendo Switch'in büyük üçüncü parti oyunlar ile arasındaki buzları eritmiş, diğer yayıncılara ve geliştiricilere daha çekici bir hale getirmişti. Bu yayıncılardan bir tanesi de Rockstar Games. L.A. Noire oyununu geçtiğimiz aylarda Nintendo Switch platformunda yayınlayan firma, iki büyük yapımını daha getirmeyi düşünüyor.

Red Dead Redemption ve GTA 5, Nintendo Switch'e gelebilir

Önümüzdeki hafta gerçekleşmesi beklenen Nintendo Direct'e Rockstar Games'in damga vurması bekleniyor. Reddit kullanıcısı DasVergeben, (Ninja kaplumbağaların Injustice 2'ye geleceğini söyleyen kullanıcı) Rockstar Games'in iki büyük oyunu Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption'ın Nintendo Switch için duyurulacağını belirtti. Konu hakkında Nintendo'dan da Rockstar Games'ten de bir açıklama yok. Bu yüzden bunu tamamen bir dedikodu olarak düşünün. Ancak, bir sonraki Nintendo Direct'te Switch için büyük heyecan yaratacak oyunların duyurulacağı belirtiliyor. Nintendo Direct için henüz resmi bir açıklama yok. Gerçekleşmeden iki veya üç gün önce duyurulması beklenen Nintendo Direct'te bakalım bizleri neler bekliyor?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2018 13:05
Hazır oyunu ele alıyorsunuz,Pc içinde bi çıkarıverin bea :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2018 00:07
RDR'nin gelmesi bile Switch alma sebebi olur. PS4'te bile oynayamıyoruz. RDR'yi oynamadan mecbur RDR2'yi oynayacak çok kullanıcı var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Red Dead Redemption ve GTA 5, Nintendo Switch'e mi geliyor?
İlginizi Çekebilir