Redfall Bloody Tom'u nasıl yenersiniz?

Berkcan Aktürk 7.06.2023 - 11:32
Redfall'daki ana bosslardan olan Bloody Tom, çeşitli deneylerden sonra bir canavara dönüşmüş bir insandır. Bloody Tom'u nasıl Yenersiniz? Bir göz atalım.

Redfall'daki ana bosslardan olan Bloody Tom, çeşitli deneylerden sonra bir canavara dönüşmüş bir insandır. Kendisi Redfall evreninde vampir tanrısı olarak da bilinmektedir. Bu ölümsüz varlık, oyunun en rahatsız edici bosslarından biri olarak geçiyor. Ve Redfall'daki diğer vampir tanrıları gibi Bloody Tom da, lanetli kasabaya nasıl hükmettiğinin korkunç sırrını saklıyor.

Hollow Man'i yendikten sonra Burial Point sokaklarında sokaklarında ilerlerken, şehrin her yerine dikilmiş direklerle ve o direklere asılmış cesetlerle karşılaşacaklar. Bloody Tom bu cesetleri tarikatçıları kontrol etmek ve hayatta kalanlarla dalga geçmek için kullanıyor.

Paralı askerler tarafından ele geçirilen ve Redfall'da, insan tehdidi için kullanılan bir gözetleme hazinesini keşfettikten sonra, Bloody Tom'un yaratılmasına yol açan olayları ve hakkında daha da fazla şey öğrenmeye başlıyorsunuz. Evet, yeterince bilgi verdiğimize göre, Bloody Tom'u nasıl Yenersiniz? Bir göz atalım.

Bloody Tom'u Nasıl Yenersiniz?

Bu boss ile dövüşümüz bir mağarada geçiyor. Üç delik bulunan bu mağarada Bloody Tom, ortadaki delikten çıkıp kırmızı sisler atmaya başlıyor. Büyük bir hasara sebep olan kırmızı sislere karşı çok dikkatli olmalısınız.

Bloody Tom'u oldukça kolay bir şekilde yenebileceğiniz bir numara var. Boss, başlamak için delikten çıktığında fazlasıyla hasar vurmaya çalışın. Bloody Tom, yeterince hasar aldıktan sonra, geri çekilerek deliklere geri girecektir ve rasgele deliklerden tekrar çıkacaktır.

Mağarada bulunan taşları da unutmayın. Saldırılardan kaçınmak ve gelen hasardan korunmak için bu taşların arkasına saklanabilirsiniz. Kendinizi herhangi bir kırmızı sisin içinde bulursanız, koşarak bir taşın arkasına saklanın.

Bloody Tom'u Nasıl Yenersiniz?

Aslında yapabileceğiniz en iyi şeylerden biri sabırlı kalmak olacaktır. Bloody Tom'un saldırıları tahmin edilebilir olduğundan, saldırı anında kendisinden korunup, sonrasında karşı hasar vurmaya devam edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Redfall ne kadar sürüyor?

Bloody Tom için en iyi silah hangisi?

Bu boss'u yenmek için silah seçimi en önemli etkenlerden biri. Boss'a çok yaklaşmamalıyız. Çok fazla hasar alacak şekilde yaklaşırsanız, onun saldırıları ile kendinizi savunmasız bir şekilde bulabilirsiniz. Bu yüzden, bir saldırı tüfeği ya da keskin nişancı seçmenizde fayda var.

Bloody Tom'un zayıf olan yeri, yani kafasına nişan almalısınız. Kısa sürede fazla miktarda hasar vermek adına bir saldırı tüfeği (AR) seçebilirsiniz. Bir keskin nişancı tüfeği, AR'ye kıyasla daha yavaş doldurulacağından sizi de yavaşlatacaktır. Fırlatıcılar da iyi bir şeçim olacaktır ama dediğimiz gibi, doldurma hızları düşük olduğundan, bir sniper gibi sizi yavaşlatacaktır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Redfall Bloody Tom'u nasıl yenersiniz?
İlginizi Çekebilir