Redfall enfes bir fragmanla duyuruldu

Alparslan Gürlek 13.06.2021 - 21:48
Bethesda Softworks tarafından duyurulan ve Arkane Austin tarafından geliştirilen Redfall, vampir temasıyla ve müthiş bir fragmanla duyuruldu.

Vampir temasını yeniden ele alan ve hem eğlenceli hem de gergin ilk fragmanıyla oyuncular karşısına çıkan Redfall bugün Xbox & Bethesda sunumu sırasında duyuruldu. İşbirliğine dayalı bir açık dünya oyunu olacak yapım FPS türünde oyunculara bol aksiyonlu bir oyun deneyimi vaat ediyor. Gerek fragmanı gerek ise fikir olarak oyun heyecan verici görünüyor ancak karşımıza çıkmak için biraz daha zamana ihtiyacı var.

Arkane Austin'in geliştirdiği Redfall heyecan verici görünüyor

Redfall, 2022'nin yaz aylarında çıkması planlanan yapımlardan biri ve PC ile birlikte Xbox Series X / S konsolları için de piyasaya sürülecek. İşbirliğine dayalı co-op oynanışıyla Xbox Game Pass aboneleri için ilk günden erişime açılacak. Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin'in imzasını taşıyan yapım, geliştiricisinin kazandığı güveni tazeleyecek gibi duruyor.

Hikaye olarak Massachusetts'in ilginç bir ada şehri olan Redfall'ın güneşi engelleyip adayı dış dünyadan koparan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılmasını konu alıyor. Şehrin kökünü kurutmak isteyen bu acımasız güruha karşı mücadele edeceğimiz oyunda kendi vampir avcısı takımımızı oluşturacağız. Burada çeşitli kahramanlar arasından seçim yaparak takımımızı ve oyun tarzımızı belirleyeceğiz. Co-op seçeneği 4 oyuncuya kadar destekliyor ancak yalnız kurt oyuncular için tek oyunculu seçeneği de mevcut olacak.

Redfall

Oyunun tema edindiği vampirler alışılagelmiş vampir temasının biraz daha dışında. Bir bilimsel araştırmanın ters gitmesi sonucunda ortaya çıkmış bu tür hala daha evrimleşmeye devam ediyor. Bu mücadele sırasında oyuncular ayrıca saflarına katabilecekleri insan tarikatçılarla da karşılaşacaklar. Genel olarak oyun hikaye etrafında ilerleyecek ve işbirliğine dayalı olacak. Tekrarlayalım, Redfall 2022 yaz aylarında PC ve yeni nesil Xbox Series X / S konsollarında yayınlanacak. Sizler de görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2021 18:43
Harika duruyor. Eğlenceli bir oyun olacağı şimdiden kesin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 13:06
RedFall metni'ni son anda paintte hazırlayıp eklemişler heralde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 11:54
Prey 2 olacak tad8ndan yenmezde napacan walla
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 11:25
Güzel bir oyun olacak hikaye moduda var tek kişilik oynanabilir olmasında süper
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2021 08:24
Ya bi gidin işinize başlıcam sizin co op multiplayer oyununuza. Prey 2 nerede?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Redfall enfes bir fragmanla duyuruldu
İlginizi Çekebilir