RedFall tek oyunculu ve co-op modu için ilk bilgiler

Efdal Erdem 25.06.2022 - 23:44
RedFall’in çıkışı 2023 yılında bekleniyor. RedFall’in oynanışına ve karakterlerine dair Bethesda tarafından yeni ayrıntılar paylaşıldı.

Xbox & Bethesda etkinliğinde oynanış görüntüleri gösterilen RedFall’in çıkışı 2023 yılında bekleniyor. Left 4 Dead, Back 4 Blood gibi oyunların tarzında olup konusu itibariyle vampir oyunu olan RedFall’in oynanışına ve karakterlerine dair Bethesda tarafından yeni ayrıntılar paylaşıldı.

RedFall tamamiyle tek oyunculu da oynanabilecek

RedFall'ın açık dünyası zorluklarla, sırlarla ve kanınızı isteyen tehlikeli vampirlerle dolu. Bu oyun dünyası en fazla üç oyuncuyla birlikte co-op olarak keşfedilebilecek. Her biri kendine özgü yeteneklere sahip çeşitli kahramanlar arasından özgürce seçim yapılabilecek.

Oyun üzerinde çalışan Harvey Smith: “RedFall'un büyük bir odak noktası, Arkane Stüdyosunun da yanıp tutuştuğu tek oyunculu deneyimi. Tüm oyunlarımızın yaratıcı bir şekilde ortak bir yönü var, ancak kendi içlerinde çok farklılar. RedFall bir açık dünya oyunudur, ancak kahraman karakterlerden herhangi biriyle solo olarak oynanabilir.”

RedFall tek oyunculu ve co-op modu için ilk bilgiler

RedFall Arkane’in ilk çevrimiçi eşli oyunu olsa da, Smith’in açıklamalarına göre tamamiyle tek oyunculu olarak da oynanabilecek. Bu sırada diğer karakterlerin yerini yapay zekanın almaması da tek kişilik modu gerçekten mümkün kılan bir diğer özellik.

Takımca oynanıldığı takdirde oyuncuları ekstra puanlar bekliyor. Takım oyununda önemli olan karakterlerin farklı özelliklerini beraber kullanıp uygun stratejiler uygulamak.

Bir paralı asker, bir kriptozoolojist, bir kurtarma mühendisi ve bir üniversite öğrencisinin ortaklaşa nesi olabilir? Her ne kadar kötü bir espirinin başlangıcı gibi gelse de kulağa aslında bunlar RedFall’da yer alan, seçilebilecek dört karakter.

RedFall aslında bu sıralarda çıkacaktı ancak Starfield ile beraber ertelendi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2022 12:10
Arkane'den gelecek bir oyunun kötü olma şansı yok. Bunun da özellikle açık dünyası ve temasıyla birlikte muhteşem olacağına eminim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
RedFall tek oyunculu ve co-op modu için ilk bilgiler
İlginizi Çekebilir