Remedy, Co-op odaklı bir Control oyunu geliştiriyor

Ersin Kılıç 30.06.2021 - 14:53
Control oyununun spin-off projesi olarak açıklanan bu yeni oyunda dört kişilik bir co-op desteği bulunacağı açıklandı.

Daha çok hikaye odaklı ve tek kişilik maceralara odaklanan Remedy Entertainment, popüler oyunlara bir nevi boyun eğmek zorunda kaldı ve Control için dört kişilik co-op desteği bulunan bir Spin-off projesi duyurdu. Condor kod ismi ile geliştirilen bu yeni oyunun dağıtımcılığı için firma bir kez daha 505 Games ile anlaşmış durumda.

Dört kişilik Co-op odaklı bir Control oyunu geliştiriyor

PvE dinamiklerine sahip olan bu yeni oyunun Remedy'nin daha önceki oyunlarında da kullandığı Northlight Engine grafik motorunu kullanacağı da açıklandı. Digital Bros Group'un CEO'ları Rami ve Raffi Galante oyun ile ilgili şu açıklamalara imza atmış;

Remedy, Co-op odaklı bir Control oyunu geliştiriyor

“Remedy ile işbirliğimizi sürdürmek ve daha da genişletmekten heyecan duyuyoruz. Satılan 2 milyonun üzerinde kopyası ve 70 milyon Euro'yu aşan geliri ile Control, son derece başarılı bir oyundu. Çok oyunculu bir oyun olarak Condor, uzun vadede oyun topluluğunun ilgisini çekme potansiyeline sahip. Ayrıca 505 Games'in geleneksel oyunlardan daha uzun süre ürün gelir akışına katkıda bulunacak."

Çıkış tarihi belli olmayan oyun ile ilgili Remedy Entertainment CEO'su Tero Virtala da şunları eklemiş:

“Dört yılı aşkın bir süredir 505 Games ile başarılı bir şekilde işbirliği yaptık ve her iki firma da bu süreçte kendi alanlarında güçlendi. Ortaklığımızı genişletmekten ve derinleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu yeni anlaşma, Remedy'nin oyunlarımızı uzun vadeli franchise'lara genişletme, ticari yeteneklerimizi güçlendirme ve birlikte başarılı olabileceğimiz harika ortaklarla işbirliği yapma amaçlarını destekliyor."

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2021 10:58
sam lake abim ağaç, doğa fotoları felan paylaşıyor, alan wake 2 gizliden gizliye geliştiriliyor biliyorum. zaten control ile alan wake oyunları aynı evrende.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2021 20:51
Hay co-op una ya. Doğru dürüst single player oyuna hasret kaldık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2021 16:13
Gondordur o Gondor xD
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remedy, Co-op odaklı bir Control oyunu geliştiriyor
İlginizi Çekebilir