Remothered: Broken Porcelain iddialı bir oynanış videosu geldi

Alparslan Gürlek 16.06.2020 - 09:32
Stormind Games tarafından geliştirilen Remothered: Broken Porcelain için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Remothered: Broken Porcelain 25 Ağustos tarihinde çıkıyor.

Stormind Games ve Darril Arts tarafından geliştirilen Remothered: Broken Porcelain için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Remothered adı altında yayınlanan ikinci oyun çok iddialı geliyor.

Remothered: Broken Porcelain  ilk oynanış fragmanı yayınlandı

Stormind Games ve Darril Arts tarafından geliştirilen Remothered: Broken Porcelain için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Remothered: Tormented Fathers ile 2018'in başında tanıştığımız başarılı ekibin ikinci oyunu da yolda.

Fragmanda ve oyunun Steam üzerindeki açıklamasında dikkatimizi aşırı gerçekçi oynanış ifadesi çekti. Görünen o ki bulunduğumuz ortam içerisindeki nesneler ile her şekilde tam etkileşimli olabileceğimiz bir oyun bizi bekliyor. Fragmanda masaların altından geçip, duvarların ve nesnelerin arkasına saklandıklarını, yani haritanın hemen hemen her yerinin kullanılabilir olduğunu gördük. Korku temalı bir oyun için bu kadar etkileşimli bir harita tasarlamak ise çok sık rastlamadığımız bir durum. Genelde bu tür oyunlarda oyuncu ve etkileşim mümkün olduğunca kısıtlanır, yüksek perdeden giren bir hanım ablamız da bağırarak bizi orada öldürürdü. Bu mukayesenin dışında kalan Remothered: Broken Porcelain oyunu ilgi çekici görünüyor. Ayrıca oyundaki gizlilik gerekliliği de umarım iyi yapay zekalarla desteklenmiştir. Yanından yürüyerek geçtiğimiz bir karakterin bizi görmemesi işimize gelir fakat can sıkıcı bir durum. Oyunu sorgulatır. 

Remothered: Broken Porcelain iddialı bir oynanış videosu geldi

Görsel kalite olarak ilk oyunda kullandıkları Unreal Engine 4 teknolojisini kullandıkları bilgisi elimizde olmasa da, tahminen yine aynı motor üzerinden ilerliyorlar. Korku oyunlarının vazgeçilmezi ve grafik anlamında gücüyle geliştiricilerin tercihlerinden biri olan Unreal Engine teknolojisinin sınırları zorlanmış gibi görünüyor. Oyunun atmosferi, bölüm tasarımları, karakter tasarımları ve animasyonları leziz duruyor. Tabi bunların hepsini konuşmak için henüz biraz erken sayılsa da, oyunun çıkışında tamamen netleşecektir.

Oyun demişken, Remothered: Broken Porcelain PlayStation 4, Xbox One ve PC için de Steam üzerinden 25 Ağustos 2020 tarihinde çıkıyor. Fragmana döndüğümüzde ise bizi ilginç iddialar bekliyor. Video içerisinde yılın korku oyunu geliyor gibisinden ifadelere yer verilmiş. Resident Evil 8: Village'ın duyurulduğu 2020 yılında bu iddia çok yüksek oldu. Remothered: Tormented Fathers'tan tanıdığımız ekip bunu diyorsa, elbet vardır bir bildikleri diyip merakla bekliyoruz. 

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 10:46
PS3 grafikleriyle 2020 de oyun yapmak sıfır emek için teşekkürler
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2020 02:07
Daha iyisini sen yap oynayalım o zaman! Sıfır emekmiş, tipik tüketim bağımlısı memnuniyetsiz z kuşağı!
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 21:20
Oyun, ara videolar için de oyun içi gerçek zamanlı grafikleri kullanıyor. Yani anlayacağın, ara video geldiği zaman oyun, diğer Unreal Engine oyunlarındaki gibi ek bir video çalıştırmayacak. Bir indie oyun firmasına göre büyük başarı ve emek var. Kesinlikle yok sayılamaz!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 18:57
fps tarzı saçma sapan kaçmaktan başka birşeyi olmayan korku oyunlarından gına gelmişti. İşde bu oyun fps korku oyunlarına kapak olsun !
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 13:50
Oyun muhteşem görünüyor. Resident Evil serisi de muhteşem fakat.. korku oyunları sadece zombi ve yaratık sürülerinden ibaret değildir ve bir indie oyun şirketinin Remothered gibi "gerçek" korkularımızı işleyen bir oyun geliştirmesi... olağanüstü! Sıradan insanların "mecazi anlamda" canavarlaşması!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 10:40
Bu tarz oyunları çok severim, esasen konsola daha çok yakışıyor lakin, pc 4k televizyonuma da bağlı, kablosuz Xbox koluyla oynuyorum son derece keyif veriyor. Genellikle de düşük sistemlerde de çalışıyor bu tarz oyunlar, Steam'e gelmesine çok sevindim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2020 10:36
Resident Evil Village bu yıl çıkmayacak, 2021'de çıkacağı söyleniyordu. O nedenle böyle iddialı konuşmuş olabilirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Remothered: Broken Porcelain iddialı bir oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir