Renegade X: Firestorm için yeni oyun modu duyuruldu

Özgür Deveci 22.06.2020 - 16:18
Totem Arts tarafından Unreal Engine ile geliştirilen üçüncü şahıs nişancı oyunu Renegade X: Firestorm için yeni bir oyun modu duyuruldu.

Geliştirici ekip Totem Arts, Renegade X ve Renegade X: Firestorm için tam ölçekli Tiberian Sun oyun modunu duyurdu. Bu mod, Tiberian Sun çağındaki tüm yeni piyadeleri, araçları, yapıları ve haritaları içerecek. Ayrıca oyuncuların yuvarlak harita oylaması ile TibWar 1 ve TibWar 2 dönemi haritaları arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarına izin verecek.

Renegade X, Command & Conquer evreninde geçen gerçek zamanlı strateji unsurlarına sahip taktiksel birinci ve üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Oyun Unreal Engine grafik motorunu kullanıyor ve herkese ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Renegade X: Firestorm için yeni oyun modu duyuruldu

Renegade X için yeni oyun modu duyuruldu

Renegade X: Firestorm, önümüzdeki sonbahar aylarında piyasaya çıkacak. Bu duyuruyu kutlamak içinde ekip yepyeni bir fragman yayınladı. Bu fragman oyundan çok fazla görsel içermiyor, bu nedenle stüdyonun oyunu piyasaya çıkarmadan önce başka bir fragman daha yayınlaması bekleniyor.

Bu arada oyunu daha önce oynamamış olanlar için kısaca özetleyelim. Oyunda klasik strateji oyunlarından aşina olduğunuz gibi kendi üssünüzü korurken, düşman üssünü yok etmeye çalışıyorsunuz. Tabii bunu yaparken kendi ekonominizi yönetecek, 30'dan fazla silah ve 15 araç arasından seçim yaparak nükleer saldırılar, iyon topları, hava saldırıları ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Her takımın birkaç kilit yapıdan oluşan bir operasyon tabanı bulunuyor. Ayrıca bir yapı yıkıldığında, ona bağlı olanlar sağladığı faydaları kaybediyor.

Renagade X'in açık betası ilk olarak 2014 yılında piyasaya çıkmıştı. 2018 yılında ise oyunun tam sürümü yayınlandı. Eğer oyunu deneyim etmek isterseniz, buraya tıklayarak resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Son olarak merak edenler için oyunun sistem gereksinimlerini de aşağıya bırakıyorum.

Renegade X: Firestorm Sistem Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP SP2 veya daha üstü

İşlemci: 2.0+ GHz işlemci

Bellek: 2 GB RAM

Ekran Kartı: DirectX 9 uyumlu ekran kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7 veya daha üstü

İşlemci: 2.7+ GHz çok çekirdekli işlemci

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA 200 serisi

Depolama: 15 GB boş SSD alanı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Renegade X: Firestorm için yeni oyun modu duyuruldu
İlginizi Çekebilir