Resident Evil 5 Co-Op Detayları

Onur Kaya 3.06.2010 - 12:31
Resident Evil 5 Co-Op Detayları


Resident Evil 5 Co-Op Detayları


Games Convention 2008’in ikinci gününde, fuardaki Capcom’un yetkili yapımcısı Masachika Kawata Resident Evil 5 Co-Op oynanışı hakkında yeni detaylar açıkladı.

İlk olarak Kawata, oyuncuların partnerleriyle birlikte nasıl çalışacağı hakkında iki örnek verdi. Bunlardan birincisi, partnerler oyun oynarken bazı yerlerde ayrı yollara sapmak zorunda kalacaklar ve kendi yollarında bulacakları parçaları partnerleriyle buluştukları zaman paylaşabilecekler. İkincisi ise, karanlık bir ortama girdikleri vakit partnerlerden biri feneri taşırken diğeri etrafı kollayacak.

Kawata, oyunu Co-Op modda oynarken korku öğesinden hiçbir taviz verilmeyeceği hakkında da garanti veriyor ve oyunu tek başımıza oynarken hissettiğiniz yalnızlık ve tedirginlik duygusunu aynen Co-Op modda da hissedeceğimizi vurguluyor. Oyun Kawata’nın şu ana dek oynadığı en mükemmel “aksiyon” oyunuymuş. Kawata sözlerini tüm iddiasıyla devam ettirip şunları ekledi: “Oyunu oynarken hissedeceğiniz korkudan dolayı felç geçirebilirsiniz.”

Sözlerinde abartma kullandığı muhakkak ama bunları duymak bile çok büyüleyici. Resident Evil 5 Co-Op modu hakkında GameCon 2008’de edindiğimiz bilgiler bunlar fakat Ekim’de düzenlenecek olan Tokyo Game Show 2008’de muhtemelen yeni detayların devamı gelecektir.

KAYNAK
Resident Evil 5 Co-Op Detayları
1up.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 07:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 5 Co-Op Detayları
İlginizi Çekebilir