Resident Evil 6'da oynanabilir karakter Ada!

Hasan Uğur Nayır 6.07.2012 - 14:09
Ada ile birlikte yeni bir Campaign var mı?
Capcom, E3'te Ada Wong'un Resident Evil 6'da bir NPC olarak mevcut olacağını göstermişti. Ama görünüşe göre bu düşünülenden daha fazlası olabilir. Son olarak Resident Evil 6 demosunda ortaya çıkarılan dosyalar Ada'nın oynanabilir karakter olabileceğini düşündürüyor. Bu dosyalar ise NeoGAF ve GameFaqs forumlarında ortaya çıkarıldı. Hatta kullanıcılar dosyalarda Ada'nın özel hookshot hareketine sahip olabileceğini bile gördü.

Resident Evil 6'da oynanabilir karakter Ada!
Leon S. Kennedy, Chris Redfield ve Jake Muller; Resident Evil 6'da oynanabilir üç ayrı Campaign'in başkahramanı. Belki de bu dosyalar dördüncü oynanabilir karakterle birlikte yeni Campaign'i işaret edebiliyor olabilir. Belki de oyunun özel bir sürümü ya da disk içinde yer alacak DLC olabilir.

Aslında dördüncü ana bir karakter olasılığı ilk kez ortaya çıkmadı. Nisan ayında açıklanan oyunun Premium Edition versiyonunda dört farklı kapak yer alıyor. Bunların üçü Singleplayer'daki üç karaktere ait. Dördüncüsü ise sonra açıklanacak gizli bir tasarıma sahip. Bu durum da dördüncü karakter için ipucu verir durumdaydı.

Diğer yandan dosyalar içinde Sheva Alomar'ın da bulunduğunu belirtelim. Sheva'nın Resident Evil 6'da da olacağı dedikoduları söylenip duruyordu. Önümüzdeki günlerde Capcom bu gelişmeler için açıklık getirecektir.
Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 22:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil 6'da oynanabilir karakter Ada!
İlginizi Çekebilir