Resident Evil: Code Veronica Remake Geliştiriliyor Olabilir

Mete Ülken 27.11.2023 - 03:25
4Chan'de yayılan iddialara göre, Capcom, Resident Evil: Code Veronica Remake üzerinde gizlice çalşışıyor; oyun severler olarak heyecanla bekliyoruz.

Capcom'un korku ve aksiyon türündeki ünlü serisi Resident Evil'in yeni oyunu "BIOHAZARD CODE: RE: Veronica Remake" (Resident Evil: Code Veronica Remake), bir oyuncunun 4Chan'de paylaştığı mesaj, yapımın geliştirilme halinde olduğunu ortaya koydu. Oyuncu, geliştiriciler tarafından kısa bir demoyu test etmeş.

Paylaşıma göre, seri beklenenin ötesinde bir heyecan vadederken, sızan bilgiler Resident Evil: Code Veronica Remake'in yeni mekanikler ve karakter dinamikleri açısından önceki oyunlardan farklı bir deneyim sunacağını gösteriyor.

Gizli Proje: Resident Evil CODE: Veronica Remake Mi Geliyor?

Gizli Proje: Resident Evil CODE: Veronica Remake Mi Geliyor?

4Chan kullanıcısı, serisinin yeinden yapılan oyunu, Resident Evil: Code Veronica Remake hakkında ilk detayları ortaya çıkarttı

Resident Evil CODE: Veronica'yı test eden bir Japon 4Chan kullanıcısı, oyunla ilgili düşüncelerini şu şekilde ifade ediyor:

"Son oyun testinde yer alan bir testçi olarak, ?????—? ?—?:RE: ???? ya da basitçe BIOHAZARD CODE: RE: Veronica olarak bilinen yeni Resident Evil oyunuyla ilgili bazı bilgileri paylaşmak istiyorum. Bu bilgiler, 4chan platformunda uzun süre fark edilmeme ihtimali yüksek.

Oyun, Rockfort Adası'nda geçen bir hikayeye odaklanıyor ve BIOHAZARD RE:2'ye benzer 3. şahıs bakış açısına sahip.

Oyun geliştiricileri tarafından sağlanan kısa bir demo sürecinde oyunu test ettim ve yeni mekaniklere dair geri bildirimde bulundum.

Hikaye, Claire Redfield'ın Raccoon City patlamasını hatırladığı bir prologla başlıyor. Claire, kardeşini aramak için Anburera şirketi binasındaki yavaş tempolu öğretici bölümle başlıyoruz. Oyuncu, Claire'in ofislere girmesini kontrol ederken, muhafızlardan kaçtığında yakalanıp Rockfort'a gönderiliyor.

Hapishane bölgesi geniş bir alana yayılmış durumda. Yeni karakter Ricardo'nun yardımıyla kaçan Claire, bir patlama sonrasında düşen enkazlar tarafından öldürülen siyah takım elbiseli bir askerle karşılaşıyor. Ada saldırıya uğradığında Claire kaçmayı başarıyor, ancak hapishane bölümünün sonunda hücrede Steve adında bir karakterle karşılaşıyor. Steve, Claire'den kendisini serbest bırakmasını ister. İkili birlikte kaçarak güvenli bir odaya ulaşıyor. Burada oyuncu, Claire'den Steve'e özgürce geçiş yapabiliyor. Her karakterin kendine özgü beceri seti bulunuyor.

Claire, bıçak kullanma ve nişan alma konusunda üst düzeyde. Steve ise iki silahla aynı anda ateş edebiliyor, hızlı koşabiliyor, ancak ot ve bitkileri karıştıramıyor. Claire, bulmacaları çözme konusunda yetenekli ve gizli öğeleri görebiliyor. Steve ise gizlilik kullanma ve karmaşık durumlarda şifreleri biliyor.

Demo, saraya ulaştıklarında sona eriyor.

Paylaşmak istediğim her şey bu kadar."

Resident Evil serisinin yeni yapımına dair ortaya çıkan bu bilgiler heyecan yaratıyor. Capcom'un BIOHAZARD CODE: RE: Veronica olarak adlandırdığı bu yapımnın test edilmesi, beklenenin ötesinde bir deneyim sunacağını gösteriyor. Ancak, 4chan platformundan gelen bilgilerin resmi bir açıklama olmadığını göz önünende bulunduralım. Claire Redfield'ın Rockfort Adası'ndaki macerasının detaylarını içeren bu bilgiler, Resident Evil hayranlarını heyecanlandırmaya devam ederken, oyunun resmi açıklamalarını beklemek ve Resident Evil hakkında gelecek haberleri kaçırmamak için bizi takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 21:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.01.2024 10:29
20 kere oynadım tüm resimden evli oyunlarından daha çok heyecan verici bir seri
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2023 10:06
Bu oyun zamanında PC için hiç çıkmamıştı ne hikmetse. Adları tarihten silinmiş dandik konsollara önce çıkıp, Playstation3'e kadar serisi için bile sonradan çıkmıştı. Saçma sapan satış stratejisi işte. Neyse, eğer Remake iddiası doğruysa, özellikle PC için gene çıkmayacak mı demek oluyor bu acaba? :(
MK Okuru
MK Okuru 1.12.2023 09:04
Cursr denen ergen kişisi o uslubunu bir düzelt önce sen. Bu ne arkadaş, adam sırf üye diye istediği gibi yazıp çiziyor. Bu üyelerede bir sınırlama getirin merlin.
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2023 18:23
20.15 Sega' nın neden devam etmediğini bende bilmiyorum. Ayrıca Sega, Resident Evil: Code Veronica oyununun geliştiricilerinden birisidir.
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2023 18:20
20.15 nintendo hiç bir zaman bir ürettiği konsolun adını 1-2-3 diye üretmez koç. Adamlar her seferinde farklı şeyler denedi ve denediği tüm konsollarda tuttu. Sen hayatında PS den başka konsol kullanmadığın için tabi ne bileceksin. Dreamcast konsolu kendi döneminde tutan bir konsoldu.
curse
curse 28.11.2023 16:07
17:25 / salllama. resident evillar önce her platforma çıkıp sonradan geçici,oda sadece 3 oyun özel kaldı.RE zero ve RE remake ortalam 5 sene RE4 de 1 sene olmadan PS2 ye geldi.artık internet diye bir şey var sallamyın.herkez bilgiye ulaşabiliyor anında.
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2023 20:15
17:25 / PS2 ye dandik falan demedim, o saydığın diğer konsollara dandik dedim. Lafımın da arkasındayım. Dandik olmasalar günümüz de hala yeni nesil üretiliyor olurlardı çünkü. Halep oradaysa Arşın burada, demiş atalar! O kadar iyi konsollardı da şimdi niye yoklar, açıklasana, herkes öğrensin, aslan!
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2023 17:25
Adları anılmayan dandik konsollar?? PS2, Sega Dreamcast ve Nintendo Gamecube bunlar mı dandık?? Sen hayatında Gamecube görmemişsin belli ki. Resident Evil oyunları zaten Gamecube için özel yapılan bir seriydi. Daha sonra PS ve diğer platformlar için yapıldı hepsi.
Mejnun
Mejnun 27.11.2023 16:16
Yok, çıkar pc’ye
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2023 00:07
Zamanında PS 2 de oynamıştım hikayesi çok sağlam bir oyun, Remake'si yapılırsa mükemmel olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 27.11.2023 18:07
süper haber. umarım RE 3 teki gibi kesip kırpıp özenmeyip 3 saatlik bişey yapmazlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil: Code Veronica Remake
İlginizi Çekebilir