Resident Evil: Infinite Darkness Perşembe günü yayınlanacak

Murathan Özlü 7.07.2021 - 11:50
Geçtiğimiz yıl duyurusu yapılan Resident Evil: Infinite Darkness, daha önce duyurulduğu gibi 8 Temmuz'da yayınlanacak.

Resident Evil'ın Netflix uyarlaması olan Infinite Darkness, 8 Temmuz Perşembe Günü yayınlanacak.Bir animasyon uyarlaması olan dizinin, Netflix yapımlarından alışık olunduğu üzere bütün bölümlerinin aynı anda yayınlanacağını da belirtelim.

Resident Evil: Infinite Darkness 8 Temmuz'da yayınlanacak

İlk fragmanı 27 Eylül 2020'de yayınlanan animasyonun uyarlaması, Resident Evil'ın 2 önemli karakteri Leon Kennedy ile Claire Redfield'i -yine- aynı hikayede buluşturacak. Infinite Darkness 2006 yılında geçecek. Daha spesifik olarak ise dizi, Resident Evil 4 ile Resident Evil 5'in araını dolduracak. Beyaz Saray'ı hackleme girişiminin ardından olay yerine çağırılan Leon Kennedy'nin etrafının bir anda zombiler ile çevrilmesi ile olaylar gelişecek. Claire Redfield ise, mülteci bir çocuğun çizdiği garip bir resmin gizemini çözmeye çalışırken ikili bir araya gelecek.

Resident Evil: Infinite Darkness Perşembe günü yayınlanacak

Capcom ayrıca (3 Eylül 2021 tarihinde başlamak üzere) Resident Evil filmlerini yeniden çekecek. Filmin adı ise Welcom To Racccon City. Netflix Resident Evil odaklı başka bir animasyon dizisi için de kolları sıvamış durumda. Şu an adı Resident Evil'dan ibaret olan dizi, serinin baş kötüsü Albert Wesker'ın çocuklarının Raccoon City'ye gelmelerini ve babalarının sırrının peşine düşmelerini anlatacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2021 19:16
izledim bugün aksiyon 0
4 bölüm nedir yaaaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil: Infinite Darkness Perşembe günü yayınlanacak
İlginizi Çekebilir